Acupunctuur Amstelveen

acupunctuur amstelveen

Effectieve acupunctuur in Amstelveen – Uw gezondheid, onze zorg

Heeft u gezondheidsklachten waar u al een tijdje mee rondloopt en biedt de Westerse geneeskunde  geen constructieve verlichting? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar een andere manier van behandelen, zoals acupunctuur. Bij Acupunctuur Amstelveen (Avicenna) kunt u terecht met diverse fysieke en/of geestelijke klachten. Wij luisteren, geven u een gratis intake en stellen veiligheid en een persoonlijke benadering voorop. Acupunctuur Amstelveen kan zeker een welkome aanvulling zijn op uw gezondheidsregime.

Acupunctuur Amstelveen ligt nét in Amsterdam Buitenveldert, op 5 minuten fietsen van het centrum van Amstelveen.

Hoe werkt Acupunctuur eigenlijk?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is Acupunctuur geen abracadabra. Het berust op Chinese wetenschap welke tot meer dan 4000 jaar teruggaat. Acupunctuur is een veilige en natuurlijke behandelmethode en zal in combinatie met Chinese kruiden frequent verlichting bieden of de klachten zelfs helemaal doen wegnemen.

Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese geneeskunde en een bekend alternatief om met behulp van heel dunne naalden de energiebalans in uw lichaam op orde te krijgen. Uw lichaam bestaat o.a. uit meridianen en energie.  Het is van belang om dit goed te verdelen voor een gezond gevoel. Acupunctuur heft deze blokkades op en is daarom een uitstekende manier om deze klachten aan te pakken. Wat veel mensen niet weten is dat acupunctuur ook nog eens preventief werkt. Dus ook in de moeilijke COVID periode waar veel mensen rondlopen met gevoelens van depressie of lage energie.

Fara is uw acupuncturist in Amstelveen

Fara is al ruim vijftien jaar acupuncturist en heeft bij velen tal van lichamelijke maar ook mentale klachten kunnen verhelpen. Denk hierbij aan vermoeidheidsklachten, maar ook aan spanningsklachten. Daarnaast kan Acupunctuur Amstelveen met acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeskunde allergieën als hooikoorts en eczeem verminderen en verhelpen.  Ook hebben we ervaring in behandelingen ten behoeve van vruchtbaarheid.

Vaak zijn mensen ook in behandeling binnen de reguliere geneeskunde. In de combinatie van deze beide geneeswijzen zoek ik graag voor u de “best of both worlds”  Dit kan dus goed in een combinatie. Bij ons best u aan de juiste adres als het over Acupunctuur in Amstelveen gaat.
In onze praktijk in Amsterdam Buitenveldert kunt u o.a. terecht voor de specialisaties dat wij hieronder vermeld hebben:

Acupunctuur Amstelveen helpt bij Lichamelijke en geestelijke klachten

Lichamelijke klachten of ongemakken gaan vaak gepaard met pijn of irritaties en kunnen uitstekend behandeld worden bij Acupunctuur Amstelveen. U kunt in de praktijk terecht voor bijvoorbeeld Migraine, Rugklachten, Nek- en schouderklachten maar ook voor alle andere vormen van pijn en bijvoorbeeld sportblessures.

Geestelijke klachten kunnen we ook zeker goed behandelen in onze acupunctuur praktijk in Amstelveen. Denk hierbij aan klachten als Stress, Depressie gevoelens, Vermoeidheid, lage Energie en Stemmingswisselingen. Op onze hoofdpagina Acupunctuur Amsterdam staan meer behandelingen vermeld. Zie hieronder een korte opsomming waarvoor mensen naar ons toekomen.

Lees hier meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden:

Acupunctuur helpt bij stoppen met roken!

Wilt u stoppen met roken? Bij Acupunctuur Amstelveen begeleid ik u daar graag bij. U krijgt advies en ondersteuning om de emotionele afhankelijkheid op te lossen. De drang en verslaving van nicotine zal afnemen en uiteindelijk zullen de sigaretten ook minder goed gaan smaken.  U kunt nu verder gaan in een gezondere versie van uw zelf.  Zie voor meer info acupunctuur en stoppen met roken.

Afvallen of gewicht verliezen? Loop eens binnen bij Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur en afvallen lijkt een apart combinatie, echter is dit zeer goed mogelijk. Overgewicht kan een oorzaak zijn van een verstoring van uw energiebalans. De acupuncturist kan kijken hoe uw energiesysteem werkt en aan de hand daarvan zal een behandelingsplan gemaakt worden. Vaak wordt de meridiaan (energiebaan) van de milt gestimuleerd, om uw maagmeridaan minder te laten werken. Zo zal het hongergevoel verminderen. Deze acupunctuurbehandeling wordt vaak aangevuld met Chinese kruiden, om tot het beste resultaat te komen.

1e consult gratis

Het kan intimiderend zijn om te beginnen met acupunctuur, en u wilt wellicht meer informatie over de behandeling of het traject voordat u daadwerkelijk begint. Bij ons hechten we veel waarde aan uw vertrouwen in onze expertise. Daarom bieden wij altijd een gratis eerste consult aan, waarin we u meer kunnen vertellen over acupunctuur en kunnen bepalen welke behandeling het beste bij u past. Op deze manier kunt u na het eerste consult een weloverwogen beslissing nemen op basis van realistische verwachtingen.

Tijdens het eerste consult kunt u rekenen op een sessie van ongeveer 30 minuten.

Wij bieden:

    • Een veilige behandeling

    • Persoonlijk, eerlijk en professioneel advies

    • De juiste uitvoering van acupunctuur

    • Chinese kruidentherapie

Vragen over Acupunctuur of Chinese Kruidentherapie?

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij alle vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 3808 1281, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u.

Waar vindt u Avicenna Acupunctuur in Amstelveen?

 Amsterdam Acupunctuurpraktijk and Amstelveen acupuntuurpraktijk :

Adres: 

Noordhollandstraat 71,1081 AS , Amsterdam

 

Bereikbaarheid

U kunt uw reis hieronder direct plannen via 9292.

Plan mijn reis

Ervaringen

Acupunctuur Amsterdam
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
powered by Google
Beibz
Beibz
15:51 31 Dec 22
Ik had lange tijd last van koude handen en voeten, een frozen shoulder en soms voel ik 's ochtends een diepe druk / hoofdpijn maar sinds de acupunctuurbehandeling merk ik echt het verschil en voel ik me meer gefocust en energieker. Faran ook heel geduldig om alles uit te leggen, ben echt tevreden over haar.
Roberto Manolito
Roberto Manolito
14:19 10 Aug 22
De acupunctuur behandeling van Fara bij Avicenna Acupunctuur Amsterdam heeft een grote positieve impact op mij gemaakt. Ik had langdurige rugpijn dat telkens terugkwam en na mijn eerste afspraak met Fara was al meteen heel veel spanning en stress losgekomen in mijn onderrug. Ik kwam terug voor nog een paar sessies en voel me als het ware compleet herboren. Ik heb mijn routines in de sport en andere activiteiten weer goed kunnen oppakken en de pijn is weg!Avicenna Acupunctuur Amsterdam is uitstekend in hun service. Fara neemt de tijd om echt naar je te luisteren en de behandeling is heel persoonlijk, professioneel en op maat. Ik raad iedereen Avicenna Acupunctuur Amsterdam aan. Wacht niet tot het te laat is. Maak nu een afspraak en voel je als herboren!Roberto Manolito
Alexandra
Alexandra
05:59 08 Aug 22
Vanwege mij progesterontekort, korte cyclus en iets trage schildklier naar Fara gegaan. Wat een fijne vrouw! Ze luistert goed naar je problematiek en helpt kundig. Sinds 5 weken in behandeling en de eerste cyclus was 29 dagen (voorheen 21). Ik hoop dat de aankomende cycli even positief zullen zijn! Absolute aanrader. Dankjewel Fara 🙂
Patty
Patty
07:44 21 Jun 22
Fara heeft me geholpen van mijn buik klachten af te komen. Iets wat via de traditionele weg in het ziekenhuis niet is gelukt. Ik zou iedereen deze aanvulling op gezondheidszorg aanraden. Er valt altijd wel iets te verbeteren, ook al ben je je daar niet bewust van.
S.
S.
08:49 12 Feb 22
Ik ben bij Fara terecht gekomen nadat ik 8 maanden probeerde om zwanger te raken zonder resultaat. Ook had ik problemen in mijn cyclus en bleef de menstruatie de laatste maanden steeds uit.In eerste instantie wilde ik proberen of ik met acupunctuur mijn menstruatie weer terug kon krijgen. Fara heeft mij wekelijks behandeld en ik merkte direct na de eerste behandeling dat dit iets teweeg bracht. Na de sessies was ik extreem emotioneel en moest ik echt een dag bijkomen. Ook kreeg ik kruidenpilletjes mee om mijn baarmoeder beter te doorbloeden.Na 4 sessies bij Fara bleek ik wonder boven wonder zwanger te zijn. Ongeloofelijk! Ik had al gelezen dat acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen kan helpen maar ik had nooit verwacht dat dit zo snel kon gaan. Ik ben Fara heel dankbaar en kan haar aan iedereen aanraden!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Openingstijden

 
maandag 09:00 – 19:00
dinsdag 09:00 – 19:00
woensdag 09:00 – 19:00
donderdag 09:00 – 19:00
vrijdag 09:00 – 19:00
zaterdag Gesloten
zondag 11:00 – 18:00