Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur Amstelveen

Onze acupunctuurpraktijk Amstelveen helpt u bij diverse gezondheidsproblemen

Heeft u gezondheidsklachten waar u al een tijdje mee rondloopt en de Westerse geneeskunde biedt geen constructieve verlichting? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar een andere manier van behandelen acupunctuur. Bij Acupunctuur Amstelveen (Avicenna) kunt u terecht met diverse fysieke en/of geestelijke klachten. Wij luisteren, geven u een gratis intake en stellen veiligheid en een persoonlijke benadering voorop.

Acupunctuur Amstelveen ligt net in Amsterdam Buitenveldert op 5 minuten fietsen van het centrum van Amstelveen.

 

 

Hoe werkt Acupunctuur eigenlijk?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is Acupunctuur geen abracadabra. Het berust op Chinese wetenschap welke tot meer dan 4000 jaar teruggaat. Acupunctuur is een veilige en natuurlijke behandelmethode en zal in combinatie met Chinese kruiden frequent verlichting bieden of de klachten zelfs helemaal doen wegnemen.

Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese geneeskunde en een bekend alternatief om met behulp van heel dunne naalden de energiebalans in uw lichaam op orde te krijgen. Uw lichaam bestaat o.a. uit meridianen en energie.  Het is van belang om dit goed te verdelen voor een gezond gevoel. Acupunctuur heft deze blokkades op en is daarom een uitstekende manier om deze klachten aan te pakken. Wat veel mensen niet weten is dat acupunctuur ook nog eens preventief werkt. Dus ook in de moeilijke COVID periode waar veel mensen rondlopen met gevoelens van depressie of lage energie.

 

Fara is uw acupuncturist in Amstelveen

Fara is al ruim vijftien jaar acupuncturist en heeft bij velen tal van lichamelijke maar ook mentale klachten kunnen verhelpen. Denk hierbij aan vermoeidheidsklachten, maar ook aan spanningsklachten. Daarnaast kan Acupunctuur Amstelveen met acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeskunde allergieën als hooikoorts en eczeem verminderen en verhelpen.  Ook hebben we ervaring in behandelingen ten behoeve van vruchtbaarheid.

Vaak zijn mensen ook in behandeling binnen de reguliere geneeskunde. In de combinatie van deze beide geneeswijzen zoek ik graag voor u de “best of both worlds”  Dit kan dus goed in een combinatie. Bij ons best u aan de juiste adres als het over Acupunctuur in Amstelveen gaat.
In onze praktijk in Amsterdam Buitenveldert kunt u o.a. terecht voor de specialisaties dat wij hieronder vermeld hebben:

 

Acupunctuur Amstelveen helpt bij Lichamelijke en geestelijke klachten

Lichamelijke klachten of ongemakken gaan vaak gepaard met pijn of irritaties en kunnen uitstekend behandeld worden bij Acupunctuur Amstelveen. U kunt in de praktijk terecht voor bijvoorbeeld Migraine, Rugklachten, Nek- en schouderklachten maar ook voor alle andere vormen van pijn en bijvoorbeeld sportblessures.

Geestelijke klachten kunnen we ook zeker goed behandelen in onze acupunctuur praktijk in Amstelveen. Denk hierbij aan klachten als Stress, Depressie gevoelens, Vermoeidheid, lage Energie en Stemmingswisselingen. Op onze hoofdpagina Acupunctuur Amsterdam staan meer behandelingen vermeld. Zie hieronder een korte opsomming waarvoor mensen naar ons toekomen.

 

Acupunctuur helpt bij stoppen met roken!

Wilt u stoppen met roken? Bij Acupunctuur Amstelveen begeleid ik u daar graag bij. U krijgt advies en ondersteuning om de emotionele afhankelijkheid op te lossen. De drang en verslaving van nicotine zal afnemen en uiteindelijk zullen de sigaretten ook minder goed gaan smaken.  U kunt nu verder gaan in een gezondere versie van uw zelf.  Zie voor meer info acupunctuur en stoppen met roken.

 

Afvallen of gewicht verliezen? Loop eens binnen bij Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur en afvallen lijkt een apart combinatie, echter is dit zeer goed mogelijk. Overgewicht kan een oorzaak zijn van een verstoring van uw energiebalans. De acupuncturist kan kijken hoe uw energiesysteem werkt en aan de hand daarvan zal een behandelingsplan gemaakt worden. Vaak wordt de meridiaan (energiebaan) van de milt gestimuleerd, om uw maagmeridaan minder te laten werken. Zo zal het hongergevoel verminderen. Deze acupunctuurbehandeling wordt vaak aangevuld met Chinese kruiden, om tot het beste resultaat te komen.

Mocht je twijfelen of jouw gezondheidsprobleem er niet direct tussen zien staan?Aarzel dan niet neem contact met ons op!  Het eerste intake gesprek is geheel vrij vrijblijvend en gratis.acupunctuur Amstelveen

Met vriendelijke groet,

Fara

Herbal medicine specialist & Acupuncture practitioner