Acupuncture amsterdam

Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur Amstelveen ligt eigenlijk net in Amsterdam Buitenveldert op 5 minuten fietsen van het centrum van Amstelveen.

Heeft u fysieke klachten waar u al een tijdje mee rondloopt? Dan is het wellicht tijd om in te grijpen. Bij acupunctuurpraktijk Avicenna kunt u terecht met diverse klachten. Wij stellen veiligheid en een persoonlijke benadering voorop.

Acupunctuur is een veilige behandelmethode en zal in combinatie met Chinese kruiden frequent verlichting bieden of de klachten zelfs helemaal doen wegnemen.

 

Hoe werkt Acupunctuur Amstelveen

Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese geneeskunde en een bekend alternatief om met behulp van heel dunne naalden de energiebalans in uw lichaam op orde te krijgen. Uw lichaam bestaat uit energie, en het is van belang om dit goed te verdelen. Acupunctuur is daar een heel goede oplossing voor.

Uw acupuncturist in Amstelveen

Fara zit al meer dan 15 jaar in dit vak, en heeft bij velen tal van lichamelijke klachten kunnen verhelpen. Denk hierbij aan vermoeidheidsklachten, maar ook aan spanningsklachten. Daarnaast kan Acupunctuur Amstelveen, met acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeskunde de allergieën als hooikoorts en eczeem verminderen en verhelpen, en ook kunnen we infertiliteit bestrijden.

Vaak zijn mensen ook in behandeling binnen de reguliere geneeskunde. In de combinatie van deze beide geneeswijzen zoek ik graag voor u de “best of both worlds” bij ons best u aan de juiste adres als het over Acupunctuur in Amstelveen gaat.
In onze praktijk in Amsterdam Buitenveldert kunt u o.a. terecht voor de specialisaties dat wij hieronder vermeld hebben!:

Acupunctuur bij pijnbestrijding

Pijnklachten kunnen uitstekend behandeld worden bij Acupunctuur Amstelveen. U kunt in de praktijk terecht voor bijvoorbeeld rugklachten, nek- en schouderklachten maar ook voor alle andere vormen van pijn.

Acupunctuur helpt bij stoppen met roken!

Wilt u stoppen met roken? In de acupunctuur in Acupunctuur Amstelveen praktijk begeleid ik u daar graag bij. U krijgt advies en ondersteuning om de emotionele afhankelijkheid op te lossen.

Mocht je twijfelen of vragen hebben aarzel niet neem nu direct contact met ons op!