Acupunctuur voor stoppen met roken?

Wilt u stoppen met roken, maar vindt u het lastig om dit geheel op eigen krachten te doen? Dat is begrijpelijk! Een gewoonte doorbreken is namelijk niet zo gemakkelijk. Misschien rookt u al jaren en vindt u dat het tijd is om nu echt te stoppen. Acupunctuur bij stoppen met roken in Amsterdam of Almere is hiervoor zeker geschikt. Zoekt u iemand die u hierbij kan helpen? Kies dan voor behandelingen in één van de vestigingen van Amsterdamse Acupunctuur: wij hebben een locatie in Amsterdam Zuid en een locatie in Almere.

acupunctuur voor stoppen met roken

Acupunctuur tegen het roken

Bent u woonachtig in Amsterdam of Almere en wilt u stoppen met roken? Acupunctuur van Avicenna acupunctuur kan hierbij helpen. De ontwenningsverschijnselen worden dankzij de accupunctuur namelijk minder heftig dan normaal. Dit maakt het voor u makkelijker om te stoppen. Door deze ontwenningsverschijnselen is het voor sommigen namelijk onmogelijk te stoppen met roken. Bij acupunctuur Avicenna kunt u rekenen op professionaliteit en de juiste uitvoering van de werkzaamheden, want wij werken alleen met ervaren en erkende therapeuten. De voordelen van acupunctuur zijn onder andere:

  • Geen ontwenningsverschijnselen;
  • Mentale verslaving wordt tevens bestreden;
  • Uw lichaam zal sneller wennen aan het niet-roken;
  • Acupunctuur versterkt uw wilskracht;
  • De tabakssmaak wordt als vies ervaren.

Helpt acupunctuur voor stoppen met roken?

Acupunctuur is voor velen de oplossing om te stoppen met roken. Het komt regelmatig voor dat men probeert te stoppen met roken, maar vaak lukt dit niet op eigen krachten. Acupunctuur wordt niet als pijnlijk ervaren, want het enige wat u voelt is een licht prikje van de dunne naald. Doordat de naald zo dun is en een speciale techniek wordt toegepast, hoef u zich daar dus nooit zorgen over te maken. Amsterdamse Acupunctuur is expert op dit gebied, waardoor u kunt rekening op de juiste behandelingen, technieken en adviezen.

Wilt u acupunctuur voor stoppen met roken in Amsterdam of Almere?

Bent u ook op zoek naar iemand die u goed kan helpen bij acupunctuur voor stoppen met roken in Amsterdam? Kies voor Amsterdamse Acupunctuur en ga voor zeker. Wij zullen de technieken op de juiste wijze uitvoeren. Drie behandelingen in een periode van twee weken zullen voldoende zijn om te stoppen met roken.

Meer informatie of een afspraak?

Neem dan gerust contact op via 06 3808 1281 of info@amsterdamseacupunctuur.nl en maak vrijblijvend een afspraak.