acupuncturist almere

Acupunctuur Almere

Sinds kort hebben we naast onze praktijk in Amsterdam ook een acupunctuurpraktijk in Almere geopend. Ook hier kunt u terecht voor meerdere fysieke klachten. Bijvoorbeeld als u klachten heeft aan uw schouder, wilt afvallen of stoppen met roken, last heeft van hooikoorts of andere gezondheidsklachten. Heeft u al enige tijd last van fysieke klachten en de reguliere gezondheidszorg biedt geen verlichting? Bij Acupunctuur Almere bent u aan het juiste adres en weet u zeker dat u professioneel wordt geholpen.

Acupunctuur in Almere

Acupunctuur in Almere kan u helpen met een diversiteit aan behandelingen.  Acupunctuur is geheel veilig, mits u het door een professional laat doen. Bij Almere Acupunctuur kunt u rekenen op gekwalificeerde professionele specialisten die hun vak verstaan en uw veiligheid en discretie op de eerste plek zetten. Indien u een behandeling wilt ondergaan, volgt er eerst een intakegesprek. Er worden dan een aantal vragen gesteld. Aan de hand van deze vragen krijgt u aansluitend de eerste acupunctuur behandeling. Het eerste consult duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Bij de afspraken daarna kunt u uitgaan van 30 tot 45 minuten. Acupunctuur in Almere kan u helpen bij:

Waarom Acupunctuur in Almere?

Bij onze acupunctuurpraktijk in Almere zetten we in op acupunctuurbehandelingen en Chinese geneeskunde,  een eeuwenoude behandelmethode die verlichting biedt voor vele aandoeningen en klachten. U kunt ook denken aan de alledaagse klachten, zoals tinnitus, menstruatieklachten, menopauze, moeheid, hoofdpijn, depressie, acne, gezichtsverlammingen, hoge bloeddruk en veel meer. Kortom: het kan u op vele gebieden helpen. Niet is vervelender dan te horen krijgen van een dokter dat u geen medicijnen voor een bepaalde klacht kunt krijgen. Probeer dan de acupuncturist Almere. Meestal biedt acupunctuur al na 4 behandelingen verlichting en voordat u het weet bent u van uw vervelende klachten af!

Stoppen met roken middels acupunctuur.

U bent van plan om te stoppen met roken, maar lukt dit niet? Of wilt u van andere klachten af komen? Dat is begrijpelijk! Maak het uzelf gemakkelijk en zet acupunctuur in! Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op via 0638081281 of info@amsterdamseacupunctuur.nl en maak vrijblijvend een afspraak.