Acupunctuur Almere

Bij Avicenna Acupunctuur Almere kunt u terecht voor meerdere behandelingen. Bijvoorbeeld als u klachten heeft aan uw schouder, wilt afvallen of stoppen met roken, last heeft van hooikoorts of andere gezondheidsklachten. Heeft u al enige tijd last van fysieke klachten en de reguliere gezondheidszorg biedt geen verlichting? Bij Acupunctuur Almere bent u aan het juiste adres en weet u zeker dat u professioneel wordt geholpen.

Naast onze praktijk in Amsterdam kunt u sinds 15 februari 2023 ook terecht in Almere op Meanderlaan 51, 1349 HE in Almere.

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is geheel veilig, mits u het door een professional laat doen. Bij Almere Acupunctuur kunt u rekenen op een gekwalificeerde professionele specialist die haar vak verstaan en uw veiligheid en discretie op de eerste plek zetten.

Acupunctuur Almere staat voor professionaliteit en veiligheid

Wij horen vaak van onze klanten dat de Westerse gezondheidszorg geen goede oplossing biedt voor de klachten. Dan biedt acupunctuur een zeer goed alternatief.  In onze acupunctuurpraktijk in Almere zetten we in op acupunctuurbehandelingen en Traditionele Chinese geneeskunde, een eeuwenoude behandelmethode die verlichting biedt voor vele aandoeningen en klachten. U kunt ook denken aan de alledaagse klachten, zoals tinnitus (oorsuizen) menstruatieklachten, menopauze, moeheid, hoofdpijn, depressie, acne, gezichtsverlammingen, hoge bloeddruk en veel meer. Kortom: het kan u op vele gebieden helpen. Niet is vervelender dan te horen krijgen van een dokter dat u geen medicijnen voor een bepaalde klacht kunt krijgen. Loop dan eens binnen voor een intake. Hierin bespreken we het probleem en kijken we voor een passend traject. Meestal biedt acupunctuur al na 4 behandelingen verlichting. Vaak worden de behandelingen aangevuld met Chinese Kruiden, dit zijn homeopathische kruiden (natuurlijk), die ingezet kunnen worden om de klachten te verhelpen.

1e consult gratis

Soms kan acupunctuur een hoge drempel zijn en wilt u van tevoren meer weten over de behandeling. Bovendien vinden wij het belangrijk dat u op onze expertise kunt vertrouwen. Daarom is het 1e consult altijd gratis. Wij vertellen u meer over acupunctuur en bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Een consult duurt doorgaans 30 minuten.

Wij bieden:

  • Een veilige behandeling
  • Persoonlijk, eerlijk en professioneel advies
  • De juiste uitvoering van acupunctuur
  • Chinese kruidentherapie
  • Erkende therapeuten

Vragen over Acupunctuur of Chinese Kruidentherapie?

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij alle vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 3808 1281, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u.

Lees meer over onze behandelingen
No data was found

Waar vindt u Avicenna Acupunctuur in Almere?

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Bus: lijn 159, halte Nachtegaallaan + 24 minuten lopen

U kunt uw reis hieronder direct plannen via 9292.


Plan mijn reis

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Adres

Openingstijden

maandag 10:00 – 19:00
dinsdag 10:00 – 19:00
woensdag 10:00 – 19:00
donderdag 10:00 – 19:00
vrijdag 10:00 – 19:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten