Acupunctuur Almere

Bij Avicenna Acupunctuur Almere kunt u terecht voor meerdere behandelingen. Bijvoorbeeld als u klachten heeft aan uw schouder, wilt afvallen of stoppen met roken, last heeft van hooikoorts of andere gezondheidsklachten. Heeft u al enige tijd last van fysieke klachten en de reguliere gezondheidszorg biedt geen verlichting? Bij Acupunctuur Almere bent u aan het juiste adres en weet u zeker dat u professioneel wordt geholpen.

Naast onze praktijk in Amsterdam kunt u sinds 15 februari 2023 ook terecht in Almere op Meanderlaan 51, 1349 HE in Almere.

Fara is uw professioneel acupuncturist in Amsterdam Zuid
Fara is uw professioneel acupuncturist in Amsterdam Zuid

Fara Acupuncturist , Herbal Medicien specialis,

Doctorate candidate in TCM , chinese Medicien

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is geheel veilig, mits u het door een professional laat doen. Bij Acupunctuur Almere kunt u rekenen op een gekwalificeerde professionele specialist die haar vak verstaat en uw veiligheid en discretie op de eerste plek zet. Bij Avicenna wordt u geholpen met u gezondheidsklachten, van wat voor aard deze ook zijn. Dit gebeurt op discrete wijze, gevoed door vriendelijkheid en passie voor het vak.

Bij een behandeling met acupunctuur worden er kleine naaltjes geprikt in de huid door de acupuncturist. Dit is gericht op de energiebanen die in ons lichaam lopen. Deze energiebanen staan allemaal in verbinding met een bepaald orgaan of een bepaalde functie. Door middel van deze kleine naaltjes op de juiste plekken te zetten kunnen deze organen en functies op positieve wijze worden beïnvloed, om zo gezondheidsproblemen aan te pakken.

Acupunctuur Almere staat voor professionaliteit en veiligheid

Wij horen vaak van onze klanten dat de Westerse gezondheidszorg geen goede oplossing biedt voor de klachten. Dan biedt acupunctuur een zeer goed alternatief.  In onze acupunctuurpraktijk in Almere zetten we in op acupunctuurbehandelingen en Traditionele Chinese geneeskunde, een eeuwenoude behandelmethode die verlichting biedt voor vele aandoeningen en klachten. U kunt ook denken aan de alledaagse klachten, zoals tinnitus (oorsuizen), menstruatieklachten, menopauze, moeheid, hoofdpijn, depressie, acne, gezichtsverlammingen, hoge bloeddruk en veel meer. Kortom: het kan u op vele gebieden helpen.

Niets is vervelender dan te horen krijgen van een dokter dat u geen medicijnen voor een bepaalde klacht kunt krijgen. Loop dan eens binnen voor een intake. Hierin bespreken we het probleem en kijken we voor een passend traject. Meestal biedt acupunctuur al na 4 behandelingen verlichting. Vaak worden de behandelingen aangevuld met Chinese Kruiden, dit zijn (natuurlijke) homeopathische kruiden, die ingezet kunnen worden om de klachten te verhelpen. Dit gebeurt allemaal in samenwerking en overleg, zodat u volledig geïnformeerd de keuze kunt maken om acupunctuur een kans te geven om u verlichting te bieden.

1e consult gratis

Beginnen met acupunctuur kan hoogdrempelig zijn, wat ervoor kan zorgen dat u vantevoren meer wilt weten over de behandeling of het traject van behandelingen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u vertrouwen heeft in ons en in onze expertise. Daarom bieden wij het eerste consult altijd gratis aan. Zo kunnen wij u meer vertellen over acupunctuur en bepalen welke behandeling het beste bij u past. Zo kunt u na het eerste consult een keuze maken die geleid wordt door de juiste verwachtingen.

Dit eerste consult duurt doorgaans ongeveer 30 minuten.

Wij bieden:

  • Een veilige behandeling
  • Persoonlijk, eerlijk en professioneel advies
  • De juiste uitvoering van acupunctuur
  • Chinese kruidentherapie
  • Erkende therapeuten

Lees hier meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden:

Ervaringen Acupunctuur Almere

Acupunctuur Amsterdam
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
powered by Google
Beibz
Beibz
15:51 31 Dec 22
Ik had lange tijd last van koude handen en voeten, een frozen shoulder en soms voel ik 's ochtends een diepe druk / hoofdpijn maar sinds de acupunctuurbehandeling merk ik echt het verschil en voel ik me meer gefocust en energieker. Faran ook heel geduldig om alles uit te leggen, ben echt tevreden over haar.
Roberto Manolito
Roberto Manolito
14:19 10 Aug 22
De acupunctuur behandeling van Fara bij Avicenna Acupunctuur Amsterdam heeft een grote positieve impact op mij gemaakt. Ik had langdurige rugpijn dat telkens terugkwam en na mijn eerste afspraak met Fara was al meteen heel veel spanning en stress losgekomen in mijn onderrug. Ik kwam terug voor nog een paar sessies en voel me als het ware compleet herboren. Ik heb mijn routines in de sport en andere activiteiten weer goed kunnen oppakken en de pijn is weg!Avicenna Acupunctuur Amsterdam is uitstekend in hun service. Fara neemt de tijd om echt naar je te luisteren en de behandeling is heel persoonlijk, professioneel en op maat. Ik raad iedereen Avicenna Acupunctuur Amsterdam aan. Wacht niet tot het te laat is. Maak nu een afspraak en voel je als herboren!Roberto Manolito
Alexandra
Alexandra
05:59 08 Aug 22
Vanwege mij progesterontekort, korte cyclus en iets trage schildklier naar Fara gegaan. Wat een fijne vrouw! Ze luistert goed naar je problematiek en helpt kundig. Sinds 5 weken in behandeling en de eerste cyclus was 29 dagen (voorheen 21). Ik hoop dat de aankomende cycli even positief zullen zijn! Absolute aanrader. Dankjewel Fara 🙂
Patty
Patty
07:44 21 Jun 22
Fara heeft me geholpen van mijn buik klachten af te komen. Iets wat via de traditionele weg in het ziekenhuis niet is gelukt. Ik zou iedereen deze aanvulling op gezondheidszorg aanraden. Er valt altijd wel iets te verbeteren, ook al ben je je daar niet bewust van.
S.
S.
08:49 12 Feb 22
Ik ben bij Fara terecht gekomen nadat ik 8 maanden probeerde om zwanger te raken zonder resultaat. Ook had ik problemen in mijn cyclus en bleef de menstruatie de laatste maanden steeds uit.In eerste instantie wilde ik proberen of ik met acupunctuur mijn menstruatie weer terug kon krijgen. Fara heeft mij wekelijks behandeld en ik merkte direct na de eerste behandeling dat dit iets teweeg bracht. Na de sessies was ik extreem emotioneel en moest ik echt een dag bijkomen. Ook kreeg ik kruidenpilletjes mee om mijn baarmoeder beter te doorbloeden.Na 4 sessies bij Fara bleek ik wonder boven wonder zwanger te zijn. Ongeloofelijk! Ik had al gelezen dat acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen kan helpen maar ik had nooit verwacht dat dit zo snel kon gaan. Ik ben Fara heel dankbaar en kan haar aan iedereen aanraden!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Vragen over Acupunctuur of Chinese Kruidentherapie?

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij alle vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 3808 1281, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u.


Waar vindt u Avicenna Acupunctuur in Almere?

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Bus: lijn 159, halte Nachtegaallaan + 24 minuten lopen

U kunt uw reis hieronder direct plannen via 9292.


Plan mijn reis

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Adres

  •  Meanderlaan 51, 1349 HE in Almere.

Openingstijden

 
maandag09:00 – 19:00
dinsdag09:00 – 19:00
woensdag09:00 – 19:00
donderdag09:00 – 19:00
vrijdag09:00 – 19:00
zaterdag09:00 – 13:00
zondagGesloten

Web

https://faranacupunctuur.nl/