Almere Acupunctuur

Acupunctuur Almere

Naast onze praktijk in Amsterdam hebben we nu ook een acupunctuurpraktijk in Almere. Bij Avicenna Acupunctuur Almere kunt u terecht voor meerdere behandelingen. Bijvoorbeeld als u klachten heeft aan uw schouder, wilt afvallen of stoppen met roken, last heeft van hooikoorts of andere gezondheidsklachten. Heeft u al enige tijd last van fysieke klachten en de reguliere gezondheidszorg biedt geen verlichting? Bij Acupunctuur Almere bent u aan het juiste adres en weet u zeker dat u professioneel wordt geholpen.

Onze praktijk is open vanaf 15 februari 2023 en te vinden op het adres Meanderlaan 51, 1349 HE in Almere.

 

Avicenna Acupunctuur Almere open vanaf 15 februari

Waarom Acupunctuur Almere

Onze acupuncturist Fara heeft inmiddels 15 jaar ervaring en runt naast de praktijk in Almere ook een praktijk in Amsterdam. Zij woont in Almere sinds kort en opent daar ook graag een nieuwe praktijk. Fara kan u helpen met een diversiteit aan behandelingen voor zowel geestlijk als fysieke klachten.

Acupunctuur is geheel veilig, mits u het door een professional laat doen. Bij Almere Acupunctuur kunt u rekenen op een gekwalificeerde professionele specialist die haar vak verstaan en uw veiligheid en discretie op de eerste plek zetten. Indien u een behandeling wilt ondergaan, volgt er eerst een intakegesprek. Deze intake is gratis. Daarna worden er dan een aantal vragen gesteld. Aan de hand van deze vragen krijgt u aansluitend de eerste acupunctuur behandeling. Het eerste consult duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. . Bij de afspraken van de behandelingen erna kunt u uitgaan van ca 45 minuten. Acupunctuur Almere kan u helpen bij:

Acupunctuur Almere staat voor professionaliteit en veiligheid

Wij horen vaak van onze klanten dat de Westerse gezondheidszorg geen goede oplossing biedt voor de klachten. Dan biedt acupunctuur een zeer goed alternatief.  In onze acupunctuurpraktijk in Almere zetten we in op acupunctuurbehandelingen en Traditionele Chinese geneeskunde, een eeuwenoude behandelmethode die verlichting biedt voor vele aandoeningen en klachten. U kunt ook denken aan de alledaagse klachten, zoals tinnitus (oorsuizen) menstruatieklachten, menopauze, moeheid, hoofdpijn, depressie, acne, gezichtsverlammingen, hoge bloeddruk en veel meer. Kortom: het kan u op vele gebieden helpen. Niet is vervelender dan te horen krijgen van een dokter dat u geen medicijnen voor een bepaalde klacht kunt krijgen. Loop dan eens binnen voor een intake. Hierin bespreken we het probleem en kijken we voor een passend traject. Meestal biedt acupunctuur al na 4 behandelingen verlichting. Vaak worden de behandelingen aangevuld met Chinese Kruiden, dit zijn homeopathische kruiden (natuurlijk), die ingezet kunnen worden om de klachten te verhelpen.

Acupunctuur in Covid tijden:

Tijdens Covid tijden zien we veel gerelateerde klachten bij onze patiënten, o.a.:  stress, insomnia, depressie en lusteloosheid. Deze klachten zijn over het algemeen goed te behandelen, zolang je er niet te lang mee blijft rondlopen. Doe je dat wel, dan zul je in de regel meer behandelingen nodig hebben. Acupunctuur Almere kan ook preventieve behandelingen bieden op de hierboven beschreven klachten. Door deze behandelingen houdt je de yin energie op pijl en is je immuunsysteem beter bewapend tegen dit soort klachten.

Stoppen met roken middels acupunctuur.

U bent van plan om te stoppen met roken, maar lukt dit niet? Of wilt u van andere klachten af komen? Dat is begrijpelijk! Help uzelf en zet acupunctuur in! Natuurlijk zijn we ervan bewust dat voor sommigen acupunctuur een lastige stap is. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat u op uw gemak bent.

Wilt u meer informatie of twijfel je of jouw klacht behandeld kan worden via acupunctuur. Contacteer ons zodat we dit samen kunnen doornemen. Het eerste consult is gratis.

Wilt u een afspraak maken met onze acupuncturist in Almere? Neem dan gerust contact op via 0638081281 of info@amsterdamseacupunctuur.nl en maak vrijblijvend een afspraak.

Voor meer ervaringen verwijzen we u naar de pagina met Acupunctuur Ervaringen. 

 

Met vriendelijke groet,

Faran

Acupuncture practitioner, Herbal Medicine specialist,(Doctoral Candidate in Chinese Medicine)

 

 

 

 

Fara is uw professioneel acupuncturist in Amsterdam Zuid