Acupunctuur Amsterdam

Avicenna is dé specialist op het gebied van Chinese acupunctuur in Amsterdam. Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten? Wij helpen u op een persoonlijke manier.

Loopt u al enige tijd rond met fysieke en/of geestelijke gezondheidsproblemen en werkt de reguliere westerse geneeskunde niet? Chinese Acupunctuur kan dan in vele gevallen op een natuurlijke manier bijdragen aan het oplossen van uw gezondheidsproblemen. Bij Acupunctuur Amsterdam hebben we hier inmiddels 15 jaar ervaring mee. De behandelwijze is eeuwen oud, veilig en geneest veel fysieke en geestelijke aandoeningen.

Wat is acupunctuur?

Bij een acupunctuur behandeling gebruikt de acupuncturist enkele minuscule naaldjes die geprikt worden in de huid. De behandeling doet over het algemeen geen pijn. Een acupunctuur behandeling is gericht op energiebanen die in ons lichaam lopen, die allen in verbinding staan met een bepaald orgaan of een bepaalde functie.

Chinese Acupunctuur is een alternatieve behandelwijze die de reguliere westerse geneeskunde zeer goed kan ondersteunen. Hoeveel behandelingen of consults u nodig hebt, hangt af van de hardnekkigheid van uw klachten. De acupuncturist kan u na de behandeling aanraden om oefeningen te doen en/of om Chinese Kruiden te nemen. Dit zijn natuurlijke en veilige producten welke al eeuwen gebruikt worden in de Chinese Geneeskunde.

1e consult gratis

Soms kan acupunctuur een hoge drempel zijn en wilt u van tevoren meer weten over de behandeling. Bovendien vinden wij het belangrijk dat u op onze expertise kunt vertrouwen. Daarom is het 1e consult altijd gratis. Wij vertellen u meer over acupunctuur en bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Een consult duurt doorgaans 30 minuten.

Wij bieden:

  • Een veilige behandeling
  • Persoonlijk, eerlijk en professioneel advies
  • De juiste uitvoering van acupunctuur
  • Chinese kruidentherapie
  • Erkende therapeuten

Vragen over Acupunctuur of Chinese Kruidentherapie?

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij alle vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 3808 1281, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u.

Lees meer over onze behandelingen
No data was found

Waar vindt u Avicenna Acupunctuur in Amsterdam?

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Tram: lijnen 5 en 25, halte Van Boshuizenstraat

Bus: lijn 463, halte Noordhollandstraat

U kunt uw reis hieronder direct plannen via 9292.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de straat. 

Ervaringen

Acupunctuur Amsterdam
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
powered by Google
Beibz
Beibz
15:51 31 Dec 22
Ik had lange tijd last van koude handen en voeten, een frozen shoulder en soms voel ik 's ochtends een diepe druk / hoofdpijn maar sinds de acupunctuurbehandeling merk ik echt het verschil en voel ik me meer gefocust en energieker. Faran ook heel geduldig om alles uit te leggen, ben echt tevreden over haar.
Roberto Manolito
Roberto Manolito
14:19 10 Aug 22
De acupunctuur behandeling van Fara bij Avicenna Acupunctuur Amsterdam heeft een grote positieve impact op mij gemaakt. Ik had langdurige rugpijn dat telkens terugkwam en na mijn eerste afspraak met Fara was al meteen heel veel spanning en stress losgekomen in mijn onderrug. Ik kwam terug voor nog een paar sessies en voel me als het ware compleet herboren. Ik heb mijn routines in de sport en andere activiteiten weer goed kunnen oppakken en de pijn is weg!Avicenna Acupunctuur Amsterdam is uitstekend in hun service. Fara neemt de tijd om echt naar je te luisteren en de behandeling is heel persoonlijk, professioneel en op maat. Ik raad iedereen Avicenna Acupunctuur Amsterdam aan. Wacht niet tot het te laat is. Maak nu een afspraak en voel je als herboren!Roberto Manolito
Alexandra
Alexandra
05:59 08 Aug 22
Vanwege mij progesterontekort, korte cyclus en iets trage schildklier naar Fara gegaan. Wat een fijne vrouw! Ze luistert goed naar je problematiek en helpt kundig. Sinds 5 weken in behandeling en de eerste cyclus was 29 dagen (voorheen 21). Ik hoop dat de aankomende cycli even positief zullen zijn! Absolute aanrader. Dankjewel Fara 🙂
Patty
Patty
07:44 21 Jun 22
Fara heeft me geholpen van mijn buik klachten af te komen. Iets wat via de traditionele weg in het ziekenhuis niet is gelukt. Ik zou iedereen deze aanvulling op gezondheidszorg aanraden. Er valt altijd wel iets te verbeteren, ook al ben je je daar niet bewust van.
S.
S.
08:49 12 Feb 22
Ik ben bij Fara terecht gekomen nadat ik 8 maanden probeerde om zwanger te raken zonder resultaat. Ook had ik problemen in mijn cyclus en bleef de menstruatie de laatste maanden steeds uit.In eerste instantie wilde ik proberen of ik met acupunctuur mijn menstruatie weer terug kon krijgen. Fara heeft mij wekelijks behandeld en ik merkte direct na de eerste behandeling dat dit iets teweeg bracht. Na de sessies was ik extreem emotioneel en moest ik echt een dag bijkomen. Ook kreeg ik kruidenpilletjes mee om mijn baarmoeder beter te doorbloeden.Na 4 sessies bij Fara bleek ik wonder boven wonder zwanger te zijn. Ongeloofelijk! Ik had al gelezen dat acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen kan helpen maar ik had nooit verwacht dat dit zo snel kon gaan. Ik ben Fara heel dankbaar en kan haar aan iedereen aanraden!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Adres

Bevelandselaan 9
1181 JL, Amstelveen

Openingstijden

maandag
09:00 – 19:00
dinsdag
09:00 – 19:00
woensdag
09:00 – 19:00
donderdag
09:00 – 19:00
vrijdag
09:00 – 19:00
zaterdag
09:00 – 13:00
zondag
gesloten