Acupuncture amsterdam

Acupunctuur in Amsterdam

Avicenna is dé specialist op het gebied van Chinese acupunctuur in Amsterdam. Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten? Wij helpen u op een persoonlijke manier.

Loopt u al enige tijd rond met fysieke en/of geestelijke gezondheidsproblemen en werkt de reguliere westerse geneeskunde niet? Chinese Acupunctuur kan dan in vele gevallen op een natuurlijke manier bijdragen aan het oplossen van uw gezondheidsproblemen. Bij Acupunctuur Amsterdam hebben we hier inmiddels 15 jaar ervaring mee. De behandelwijze is eeuwen oud, veilig en geneest veel fysieke en geestelijke aandoeningen.

Wat is acupunctuur?

Bij een acupunctuur behandeling gebruikt de acupuncturist enkele minuscule naaldjes die geprikt worden in de huid. De behandeling doet over het algemeen geen pijn. Een acupunctuur behandeling is gericht op energiebanen die in ons lichaam lopen, die allen in verbinding staan met een bepaald orgaan of een bepaalde functie.

Chinese Acupunctuur is een alternatieve behandelwijze die de reguliere westerse geneeskunde zeer goed kan ondersteunen. Hoeveel behandelingen of consults u nodig hebt, hangt af van de hardnekkigheid van uw klachten.  De acupuncturist kan u na de behandeling aanraden om oefeningen te doen en/of om Chinese Kruiden te nemen. Dit zijn natuurlijke en veilige producten welke al eeuwen gebruikt worden in de Chinese Geneeskunde.  

1e consult gratis

Soms kan acupunctuur een hoge drempel zijn en wilt u van tevoren meer weten over de behandeling. Bovendien vinden wij het belangrijk dat u op onze expertise kunt vertrouwen. Daarom is het 1e consult altijd gratis. Wij vertellen u meer over acupunctuur en bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Een acupunctuur behandeling duurt doorgaans een uur en een consult 30 minuten.

Wij bieden:

  • Een veilige behandeling
  • Persoonlijk, eerlijk en professioneel advies
  • De juiste uitvoering van acupunctuur
  • Chinese kruidentherapie
  • Erkende therapeuten

Vragen over Acupunctuur of Chinese Kruidentherapie?

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij alle vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 3808 1281, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u.

Ervaringen met acupunctuur

Bij Avicenna weet u dat u goed zit en altijd op een professionele manier wordt geholpen. Samen bereiken we het beste resultaat! Voor referenties verwijzen we u naar onze ervaringen met acupunctuur amsterdam pagina. 

Waar vindt u Avicenna Acupunctuur in Amsterdam?

Endo Center
Noordhollandstraat 71
1081 AS Amsterdam
Telefoon: 06-38081281
E-mail: info@amsterdamseacupunctuur.nl

Openbaar vervoer

Plan mijn reis