acupuncturist amsterdam centrum

Acupunctuur Amsterdam West

Onze Acupunctuur in Amsterdam West. Acupunctuur vormt de vertaling van Originele energie of Originele Qi, Het is afgeleid van het voorhemelse Jing (essentie van de ouders) van ons lichaam. Deze essentie zorgt voor alle functionele lichaamsactiviteiten. Met andere woorden: Acupunctuur is de basis van alle Yin- en Yang energieën van het lichaam. Wanneer als onze lichamelijk energie ( Qi ) laag is ontstaat stagnatie in ons lichaam, dit kan veel pijn en ook ziekten veroorzaken. Acupunctuur kan aangevuld worden door de essentie uit de voeding te transformeren of door Acupunctuur behandelingen.

Acupunctuur Amsterdam West

Kies nu voor een constructieve oplossing dat werkt! Acupunctuur is een eeuwenoude en veilige behandelmethode voor vele aandoeningen en heeft zijn effect bewezen bij diverse soorten klachten.
Als alternatieve geneesmethode vormt acupunctuur een onderdeel vormt van de Chinese geneeskunde. Acupunctuur Amsterdam is gespecialiseerd in acupunctuur behandelingen in combinatie met Chinese kruidentherapie.

Acupunctuur Amsterdam West biedt verlichting en oplossingen.

Acupunctuur kan bij vele klachten verlichting bieden of zelfs klachten wegnemen. Bij acupunctuur Amsterdam gebruikt de acupuncturist enkele minuscule naaldjes die geprikt worden in de huid. Acupunctuur is een alternatieve behandelwijze die heel goed reguliere geneeskunde kan ondersteunen. Acupunctuur Amsterdam West “Avicenna” is een nieuwe moderne kliniek gevestigd in Amsterdam Buitenveldert. Onze specialist “Fara” Acupuncturist, Chinese kruiden specialist (Herbal medicine) staat voor u klaar om uw probleem te oplossen. Dankzij jaren lange ervaring is uw klacht veel sneller verholpen.

Aarzel niet om te bellen of mailen zo dat we u sneller kunnen helpen. Voor elke probleem hebben wij wel een oplossing!