Acupunctuur Amsterdam West

acupunctuur amsterdam west

Op zoek naar acupunctuur Amsterdam West? Op een 15 a 20 minuten fietsen van Amsterdam West en Amsterdam Nieuw West ligt onze acupunctuurpraktijk, Avicenna Acupunctuur in Amsterdam Zuid. 

Waarom Acupunctuur?

Vaak blijven mensen te lang rondlopen met gezondheidsproblemen waar de westerse geneeskunde niet afdoende heeft geholpen. In dat geval biedt acupunctuur bij een groot scala aan lichamelijke en geestelijke klachten verlichting of in vele gevallen zelfs genezing. Denk daarom aan een bezoek aan acupunctuur Amsterdam West. Wij kunnen u helpen met een breed scala aan gezondheidsklachten. Geef acupunctuur een kans om u te helpen!

Waarom Acupunctuur Amsterdam West

Acupunctuur vormt de vertaling van Originele energie of Originele Qi, Het is afgeleid van het voorhemelse Jing (essentie van je ouders) van ons lichaam. Deze essentie zorgt voor alle functionele lichaamsactiviteiten. Met andere woorden: Acupunctuur vormt de basis van alle Yin- en Yang energieën van het lichaam. Wanneer als onze lichamelijk energie (Qi) laag is ontstaat stagnatie in ons lichaam, dit kan veel pijn en ook ziekten veroorzaken. Acupunctuur kan aangevuld worden door de essentie uit de voeding te transformeren of door Acupunctuur behandelingen.

Zoals hierboven beschreven biedt Acupunctuur bij vele klachten verlichting of kan het de klachten volledig wegnemen. Bij acupunctuur Amsterdam West gebruikt de acupuncturist enkele minuscule naaldjes die geprikt worden in de huid. Acupunctuur is een alternatieve behandelwijze die heel goed reguliere geneeskunde kan ondersteunen.

Acupunctuur Amsterdam West Avicenna is een moderne kliniek gevestigd in Amsterdam Buitenveldert. Onze specialist Fara, Acupuncturist, Chinese kruiden specialist (Herbal medicine)  heeft meer dan 15 jaar ervaring met Chinese Acupunctuur en staat voor u klaar om uw gezondheidsprobleem te oplossen.

Aarzel niet om te bellen of mailen zo dat we u sneller kunnen helpen. Voor elk probleem hebben wij wel een oplossing!

1e consult gratis

Het kan intimiderend zijn om te beginnen met acupunctuur, en u wilt wellicht meer informatie over de behandeling of het traject voordat u daadwerkelijk begint. Bij ons hechten we veel waarde aan uw vertrouwen in onze expertise. Daarom bieden wij altijd een gratis eerste consult aan, waarin we u meer kunnen vertellen over acupunctuur en kunnen bepalen welke behandeling het beste bij u past. Op deze manier kunt u na het eerste consult een weloverwogen beslissing nemen op basis van realistische verwachtingen.

Tijdens het eerste consult kunt u rekenen op een sessie van ongeveer 30 minuten.

Wij bieden:

    • Een veilige behandeling

    • Persoonlijk, eerlijk en professioneel advies

    • De juiste uitvoering van acupunctuur

    • Chinese kruidentherapie

Lees hier meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden:

Vragen over Acupunctuur of Chinese Kruidentherapie?

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij alle vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 3808 1281, of vul het contactformulier in, dan bellen wij u.

Waar vindt u Avicenna Acupunctuur in Amsterdam?

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Tram: lijnen 5 en 25, halte Kronenburg

U kunt uw reis hieronder direct plannen via 9292.


Plan mijn reis

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de straat. 

Ervaringen

Acupunctuur Amsterdam
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
powered by Google
Beibz
Beibz
15:51 31 Dec 22
Ik had lange tijd last van koude handen en voeten, een frozen shoulder en soms voel ik 's ochtends een diepe druk / hoofdpijn maar sinds de acupunctuurbehandeling merk ik echt het verschil en voel ik me meer gefocust en energieker. Faran ook heel geduldig om alles uit te leggen, ben echt tevreden over haar.
Roberto Manolito
Roberto Manolito
14:19 10 Aug 22
De acupunctuur behandeling van Fara bij Avicenna Acupunctuur Amsterdam heeft een grote positieve impact op mij gemaakt. Ik had langdurige rugpijn dat telkens terugkwam en na mijn eerste afspraak met Fara was al meteen heel veel spanning en stress losgekomen in mijn onderrug. Ik kwam terug voor nog een paar sessies en voel me als het ware compleet herboren. Ik heb mijn routines in de sport en andere activiteiten weer goed kunnen oppakken en de pijn is weg!Avicenna Acupunctuur Amsterdam is uitstekend in hun service. Fara neemt de tijd om echt naar je te luisteren en de behandeling is heel persoonlijk, professioneel en op maat. Ik raad iedereen Avicenna Acupunctuur Amsterdam aan. Wacht niet tot het te laat is. Maak nu een afspraak en voel je als herboren!Roberto Manolito
Alexandra
Alexandra
05:59 08 Aug 22
Vanwege mij progesterontekort, korte cyclus en iets trage schildklier naar Fara gegaan. Wat een fijne vrouw! Ze luistert goed naar je problematiek en helpt kundig. Sinds 5 weken in behandeling en de eerste cyclus was 29 dagen (voorheen 21). Ik hoop dat de aankomende cycli even positief zullen zijn! Absolute aanrader. Dankjewel Fara 🙂
Patty
Patty
07:44 21 Jun 22
Fara heeft me geholpen van mijn buik klachten af te komen. Iets wat via de traditionele weg in het ziekenhuis niet is gelukt. Ik zou iedereen deze aanvulling op gezondheidszorg aanraden. Er valt altijd wel iets te verbeteren, ook al ben je je daar niet bewust van.
S.
S.
08:49 12 Feb 22
Ik ben bij Fara terecht gekomen nadat ik 8 maanden probeerde om zwanger te raken zonder resultaat. Ook had ik problemen in mijn cyclus en bleef de menstruatie de laatste maanden steeds uit.In eerste instantie wilde ik proberen of ik met acupunctuur mijn menstruatie weer terug kon krijgen. Fara heeft mij wekelijks behandeld en ik merkte direct na de eerste behandeling dat dit iets teweeg bracht. Na de sessies was ik extreem emotioneel en moest ik echt een dag bijkomen. Ook kreeg ik kruidenpilletjes mee om mijn baarmoeder beter te doorbloeden.Na 4 sessies bij Fara bleek ik wonder boven wonder zwanger te zijn. Ongeloofelijk! Ik had al gelezen dat acupunctuur bij vruchtbaarheidsproblemen kan helpen maar ik had nooit verwacht dat dit zo snel kon gaan. Ik ben Fara heel dankbaar en kan haar aan iedereen aanraden!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Adres

Bevelandselaan 9
1181 JL, Amstelveen

Openingstijden

 
maandag 09:00 – 19:00
dinsdag 09:00 – 19:00
woensdag 09:00 – 19:00
donderdag 09:00 – 19:00
vrijdag 09:00 – 19:00
zaterdag 09:00 – 13:00
zondag gesloten