acupunctuur behandelingen

Acupunctuur Amsterdam West

Chinese Acupunctuur Amsterdam West.

Op een 15 a 20 minuten fietsen van Amsterdam West en Amsterdam Nieuw West ligt onze acupunctuurpraktijk, Avicenna Acupunctuur in Amsterdam Zuid.

Waarom Acupunctuur?

Vaak blijven mensen te lang rondlopen met gezondheidsproblemen waar de westerse geneeskunde niet afdoende heeft geholpen. In dat geval biedt Acupunctuur bij een groot scala aan lichamelijke en geestelijke klachten verlichting of in vele gevallen zelfs genezing.

Acupunctuur Amsterdam West de behandelingen:

Welke acupunctuur behandelingen doen we o.a zeer regelmatig in onze praktijk:

 

 

Acupunctuur vormt de vertaling van Originele energie of Originele Qi, Het is afgeleid van het voorhemelse Jing (essentie van je ouders) van ons lichaam. Deze essentie zorgt voor alle functionele lichaamsactiviteiten. Met andere woorden: Acupunctuur vormt de basis van alle Yin- en Yang energieën van het lichaam. Wanneer als onze lichamelijk energie ( Qi ) laag is ontstaat stagnatie in ons lichaam, dit kan veel pijn en ook ziekten veroorzaken. Acupunctuur kan aangevuld worden door de essentie uit de voeding te transformeren of door Acupunctuur behandelingen.

Acupunctuur Amsterdam West

Hoe werkt Acupunctuur in Amsterdam West .

Zoals hierboven beschreven biedt Acupunctuur bij vele klachten verlichting of kan het de klachten volledig wegnemen. Bij acupunctuur Amsterdam gebruikt de acupuncturist enkele minuscule naaldjes die geprikt worden in de huid. Acupunctuur is een alternatieve behandelwijze die heel goed reguliere geneeskunde kan ondersteunen. Acupunctuur Amsterdam West “Avicenna” is een nieuwe moderne kliniek gevestigd in Amsterdam Buitenveldert. Onze specialist “Fara” Acupuncturist, Chinese kruiden specialist (Herbal medicine)  heeft meer dan 12 jaar ervaring met Chinese Acupunctuur en staat voor u klaar om uw gezondheidsprobleem te oplossen.

Aarzel niet om te bellen of mailen zo dat we u sneller kunnen helpen. Voor elke probleem hebben wij wel een oplossing!