acupunctuur bij schouderklachten en nekklachten

Werking van acupunctuur

Een effectieve behandeling van uw klachten

Heeft u al geruime tijd last van bepaalde klachten? En wilt u zich eens verdiepen in de werking van acupunctuur? Maak dan eens een afspraak met Acupunctuur Amsterdam. Onze acupuncturist en kruiden specialist vertelt u graag meer over de werking van deze eeuwenoude behandelmethode en hoe deze in te zetten is bij de bij uw bestaande klachten. Lees op deze pagina eens meer over acupunctuur, de werking ervan en ervaar zelf de verlichting die dit u zal bieden!

Wat is acupunctuur eigenlijk?

Deze behandelmethode is een veel toegepaste geneeswijze, oorspronkelijk uit China en ook in India wordt het toegepast. De werking ervan berust op het idee dat in ons lichaam energiebanen lopen. Deze banen kunnen uit balans raken. Op deze banen liggen de zogenaamde acupunctuurpunten, die in verbinding staan met een bepaald orgaan of een functie van het lichaam. Ervaart u klachten? Dan kan de acupuncturist met behulp van minuscule naaldjes de punten aanprikken om bepaalde energie af te remmen, of juist te stimuleren. De werking van acupunctuur kan heel goed een aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde.

Verschillende soorten klachten

De werking van deze behandelmethode kan inzetbaar zijn bij verschillende soorten klachten. Hieronder zullen we er een paar voor u op een rij zetten:

  • Rug- en nekklachten
  • Hoofdpijn
  • Darm- en maagklachten
  • Stress
  • Spier- en gewrichtspijn

Ervaart u bepaalde klachten waar u maar niet vanaf lijkt te komen? Neem dan contact op met Acupunctuur Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in deze behandelmethode, eventueel aangevuld met Chinese kruidentherapie. Acupuncturist Fara is afgestudeerd op Chinese Medicijnen en Acupunctuur en vertelt u graag meer over de werking van deze effectieve behandelmethode.

Werking van acupunctuur

Meer informatie over de werking van acupunctuur?

Ervaart u dus bepaalde klachten? Graag kijken wij hoe wij deze klachten kunnen verhelpen.

U kunt een afspraak maken met onze praktijk door te bellen op nummer 06-38081281 of mailen naar info@amsterdamseacupunctuur.nl. Graag vertellen wij u meer over de werking van acupunctuur!