Wat is Chinese acupunctuur?

Heeft u bepaalde lichamelijke klachten, waar u maar niet van af komt? Dan kan Chinese acupunctuur goed helpen. Maar wat is Chinese acupunctuur precies? Acupunctuur is een eeuwenlange behandelmethode en komt oorspronkelijk uit China. Het wordt tevens veel gebruikt in India. Chinese acupunctuur houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebanen in uw lichaam. Deze banen kunnen namelijk uit balans raken, waardoor u klachten krijgt. De acupunctuurpunten binnen deze banen worden aangeprikt door de acupuncturist. Vervolgens zal u al snel verbetering merken.

Wat is Chinese acupunctuur bij Amsterdamse Acupunctuur?

Bij Amsterdamse Acupunctuur kunnen wij u van dienst zijn bij Chinese acupunctuur. De acupuncturist zal dus de punten op uw energiebanen aanprikken. Deze punten zijn verbonden met organen of andere functies. Met behulp van extreem dunne naaldjes worden de punten aangeprikt om een bepaalde energie te stimuleren of af te remmen. Chinese acupunctuur is dan ook vaak een goede toevoeging op de reguliere geneeskunde. Het kan voor allerlei klachten worden toegepast. Zelfs als u hulp wilt bij afvallen. Met Chinese acupunctuur bent u, voordat u het weet, van uw klachten af. Bij Amsterdamse Acupunctuur kunt u rekenen op:

  • Persoonlijke hulp bij uw klachten;
  • Een veilige behandeling;
  • Altijd een persoonlijk advies;
  • De mogelijkheid tot inzet van Chinese kruidentherapie;
  • De juiste uitvoering van acupunctuur.

Kies voor Amsterdamse Acupunctuur

Als u kiest voor Amsterdamse Acupunctuur weet u dat u aan het goede adres bent. Bijvoorbeeld als u last heeft van bepaalde klachten. We kijken altijd eerst naar de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek. Vervolgens weten we precies wat we moeten doen en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld de acupunctuurbehandeling aanvullen met een Chinese kruidentherapie.

Neem contact met ons op!

Wat is Chinese acupunctuur Wij vertellen het u graag! Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen? U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 3808 1281. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om ons contactformulier in te vullen.