Praktijk voor Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeswijze. Uitgangspunt bij  acupunctuur is het herstel van de energiebalans in het lichaam. Onbalans van de energie kan zich uiten in lichamelijke klachten. Door een acupunctuurbehandeling kan de balans hersteld worden, waarmee ook de klachten verminderen. Acupunctuur vergroot de natuurlijke weerstand, vermindert pijn en verhoogt je vitaliteit.

In mijn praktijk behandel ik al vele jaren mensen met diverse klachten en heb veel ervaring met o.a. onvruchtbaarheid en zwangerschap. Kijk bij indicaties voor meer informatie over welke klachten goed te behandelen zijn met acupunctuur.

Ik maak gebruik van acupunctuur volgens de traditionele Chinese geneeskunde, moxa, cupping, oor acupunctuur, buik acupunctuur, voedingsadvies, ontspanningsoefeningen etc. Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut combineer ik mijn kennis van de westerse- en oosterse geneeskunde in mijn behandelingen.

 

Door mijn lidmaatschap van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur) wordt de behandeling door bijna alle zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoed.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.