Acupuncture amsterdam

Biografie

Ik was erg jong toen een deel van mijn familie naar Canada emigreerde. Daardoor kreeg ik kans om mijn karakter te ontwikkelen en beter om te gaan met tegenslagen in het leven. Nadat ik mijn Canadese diploma had behaald, werd ik toegelaten tot Queens universiteit, waar ik Gezondheidswetenschappen studeerde. Tijdens mijn werk als leraar raak ik geinspireerd door het concept van traditionele Chinese medicijnen. Ik besloot om me, met veel enthousiasme en overtuiging, verder te bekwamen in de Traditionele Chinese Medicijnen (TCM).

faran

Ik ben afgestudeerd op de grondbeginselen van Chinese medicijnen en Acupunctuur, daarna heb ik me gespecialiseerd in de Kruidengeneeskunde. Sinds ik mijn DIPLOMA als TCM student heb behaald, heb ik in samenwerking met verschillende  patientenen individuelen heel veel succesverhalen van dichtbij mogen meemaken. Al deze positieve ervaringen zou ik graag met u willen delen, zodat u uw voordeel kunt halen uit alternatieve behandelingen zoals acupunctuur.

Mijn hoogste doel is om mijn hart en ziel in mijn werk te stoppen en acupunctuur zichzelf te laten openbaren door succesvolle resultaten te boeken met mijn patienten.

Ik wil deze pagina graag eindigen met een citaat van Elisabeth Kobler-Ross die naar mijn mening het meest bekend is met pijn, volharding en overlevingskracht.

De mooiste mensen die we kennen zijn zij die verslagenheid, lijden, worsteling en verlies hebben gekend en hun weg hebben teruggevonden uit de diepte. Deze personen hebben een dankbaarheid, een gevoeligheid en een inzicht in het leven dat hun vervult met medeleven, tederheid en liefhebbende bezorgdheid.
For the English version of my Biography click here!