Biografie

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”5/6″][vc_column_text]Fara is uw professioneel acupuncturist in Amsterdam ZuidWelkom op mijn website. Mijn naam is Fara en ben eigenaresse van Avicenna Acupunctuurpraktijk. Ik ben van origine een Iraanse en was erg jong toen mijn familie naar Canada emigreerde. Dat ging niet zonder obstakels, maar mede daardoor kreeg ik kans om mijzelf te ontwikkelen en beter om te gaan met tegenslagen in het leven. Nadat ik mijn Canadese diploma had behaald, werd ik toegelaten tot Queens universiteit, waar ik Gezondheidswetenschappen studeerde. Gedurende mijn studie en werktijd aan de universiteit raakte ik geïnspireerd door traditionele Chinese geneeskunde en medicijnen. Ik besloot om me, met veel enthousiasme en overtuiging, verder te bekwamen in de Traditionele Chinese Medicijnen (TCM).[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][vc_single_image image=”9332″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Ik ben afgestudeerd op Chinese medicijnen en Acupunctuur, daarna heb ik me gespecialiseerd in de Kruidengeneeskunde. Ik ben momenteel een doctoraat kandidaat in traditionele Chinese geneeskunde. Sinds 10 jaar heb ik een praktijk in acupunctuur en Chinese kruidentherapie. Gedurende deze periode heb ik van veel patiënten en individuen hun succesverhalen van dichtbij mogen meemaken. Al deze positieve ervaringen zou ik graag met u willen delen, zodat u uw voordeel kunt halen uit alternatieve behandelingen zoals acupunctuur.

Mijn hoogste doel is om mijn hart en ziel in mijn werk te stoppen en acupunctuur zichzelf te laten openbaren door succesvolle resultaten te boeken met mijn patiënten.

Ik wil deze pagina graag eindigen met een citaat van Elisabeth Kobler-Ross die naar mijn mening het meest bekend is met pijn, volharding en overlevingskracht.

De mooiste mensen die we kennen zijn zij die verslagenheid, lijden, worsteling en verlies hebben gekend en hun weg hebben teruggevonden uit de diepte. Deze personen hebben een dankbaarheid, een gevoeligheid en een inzicht in het leven dat hun vervult met medeleven, tederheid en liefhebbende bezorgdheid.

For the English version of my Biography click here![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]