Acupuncture amsterdam

Gezondheidsklachten

Gezondheidsklachten? Acupunctuur helpt!

Ervaart u gezondheidsklachten? Een pijnlijke rug, vermoeidheid, stress of slapeloosheid? Dan is acupunctuur een effectieve behandelmethode om deze klachten te verminderen en zelfs te laten verdwijnen! Acupunctuur Amsterdam is gespecialiseerd in deze van oorsprong Oosterse geneeswijze, welke al in het oude China veelvuldig werd toegepast bij uiteenlopende gezondheidsklachten. Graag bekijken wij in hoeverre deze behandelmethode voor u van toepassing is, stellen wij een plan van aanpak voor u op en helpen wij u zo snel mogelijk van uw vervelende kwalen af! Lees op deze pagina meer over wat wij met acupunctuur voor u kunnen betekenen en maak een afspraak!

Acupunctuur helpt bij gezondheidsklachten

Ons drukke leven vraagt veel van ons. Van ons lichaam en van onze geest. Als we niet goed op onszelf letten, kunnen we algauw allerlei gezondheidsklachten ontwikkelen. Onze energiebalans raakt verstoord en we ondervinden lichamelijke- of geestelijke problemen. Een effectieve manier om deze problemen aan te pakken is de behandeling door middel van acupunctuur. Met kleine naaldjes worden bepaalde punten op het lichaam aangeprikt, om knopen in energiepunten te laten verdwijnen of juist te stimuleren. Deze acupunctuurpunten staan in verbinding met een bepaald orgaan of een bepaalde functie van het lichaam. Door deze punten te stimuleren of af te remmen ontstaat er weer een balans in ons lichaam, die gezondheidsklachten vermindert.

Klachten waarbij acupunctuur kan helpen

Acupunctuur kan dus een effectieve behandelmethode zijn bij verschillende soorten gezondheidsklachten. Zeker als aanvulling bij reguliere geneeswijzen is gebleken dat het een krachtig hulpmiddel is om mensen geestelijk en lichamelijk weer op weg te helpen. Hieronder vindt u een opsomming van een aantal klachten waarbij acupunctuur bij kan helpen:

Ervaart u een of meerdere van bovenstaande gezondheidsklachten? Neem in dat geval contact op met Acupunctuur Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van allerlei soorten klachten. Acupuncturist Fara is afgestudeerd op Chinese Medicijnen en Acupunctuur en helpt u graag bij een gericht plan van aanpak om uw klachten aan te pakken.

Afspraak maken? Neem contact op!

Gezondheidsklachten

Wij hopen u voldoende te hebben geinformeerd en te hebben overtuigd dat u gezondheidsklachten zeer effectief kunt aanpakken met behulp van acupunctuur.

Wilt u zelf ook aan de slag met deze behandelmethode?

Maak dan een afspraak met Acupunctuur Amsterdam door te bellen op telefoonnummer 06-38081281 of te mailen naar info@amsterdamseacupunctuur.nl.

Pak nu uw gezondheidsklachten aan met acupunctuur!