Acupuncture amsterdam

Beoordelingen

Eigenlijk schrijf ik zelden een review, maar in deze maak ik een uitzondering.Al jaren heb ik vaak hoofdpijn en heb ik abrupt last van stress,nu al na enkele behandelingen verdwijnen mijn klachten en voel ik me beter en gelukkiger dan ooit! Daarnaast ben je super lief en wil ik je meegeven dat je weet hoe je jou kennis en ervaring tot een succesvolle behandeling moet toepassen.voor mij ben je echt een topper, kan ik iedereen aanraden om met jou een afspraak te maken en zie je me volgende week. Veel liefs en succes
Laila Harim
Ik kwam bij Fara van Avicenna Acupunctuur Amsterdam na een aantal stressvolle jaren waarin ik klachten had opgebouwd die grote impact op mijn leven hadden. Zo sliep ik bijvoorbeeld gemiddeld maar vijf tot maximaal 6 uren per nacht en waren er vele blokkades in mijn lijf. Chinese acupunctuur was een bewuste keuze, mede door de combinatie van acupunctuur en Chinese kruidentherapie. Fara heeft in zeer korte tijd (slechts enkele weken) heel veel kunnen doen en betekenen voor mij. Zij beschikt over een enorme kennis en ervaring en is een zeer fijne en rustige persoonlijkheid. Ik loop nog steeds bij haar, maar nu met grotere tussenpozen en heb mij voorgenomen om in de toekomst jaarlijks een kuur te volgen ter ondersteuning van mijn balans. Ik raad mijn omgeving zeker Chinese acupunctuur en behandeling door Fara aan, bij vele klachten of ter ondersteuning en verbetering van balans.
Sylvana
Ik heb jaren lang klachten gehad zoals extreme vermoeidheid, hitte aanvallen, duizeligheid en me slecht kunnen concentreren. Deze klachten waren na 2 behandelingen al verminderd! Fara is een zeer professionele en vriendelijke vrouw, ze stelt je op je gemak en weet precies wat ze doet. Wat mij betreft super!
Joyce Barbara
Ik had ruim een half jaar last van mijn schouder/peesontsteking en frozen sholder neigingen. Bij fysio elke week oefeningen en shock waves ondergaan maar merkte niet erg snel verbetering. Nadat ik 1 acupunctuur sessie van lady Fara kreeg merkte ik al GELIJK de volgende dag dat mijn rechterarm m'n linker oksel kon bereiken wat een tijd gewoonweg onmogelijk was??!!! Ben opgelucht en nu helpt ze m'n klachten rondom de overgang te verminderen en ook dat is daadwerkelijk voelbaar!
Betty P.
Heel veel baat bij deze fijne praktijk. Na hernia operatie sneller hersteld van wond en omliggende gevoelige plekken. Nu ben ik er vanwege hoofdpijn klachten. Helpt al na eerste behandeling. Vind het een zeer fijne praktijk! Een aanrader.
Linda Stolp
Sinds enige tijd wilde ik stoppen met roken. Maar zag op tegen de ontwennings verschijnselen. Daarom koos ik ervoor om met behulp van acupunctuur te stoppen met roken. Na de 1e behandeling voelde ik mijzelf heel rustig en de trek in een sigaret was beduidend minder. Na de 2e behandeling voelde ik mijzelf nog rustiger en nog minder verlangen naar een sigaret. Bij de 3e behandeling had ik helemaal geen behoefte meer aan een sigaret. Ik denk er ook niet meer aan. Ook krijg ik hoofdpijn als ik sigaretten rook ruik. Dus na 3 behandelingen met steeds 1 dag er tussen, ben ik inmiddels rookvrij! Fara luistert heel goed naar wat de patiënt verteld en kan ook mede door een foto van de tong te maken een zeer nauwkeurige diagnose stellen. Ze gaat heel professioneel te werk en behandelt direct de klacht waardoor meteen verlichting optreedt of de klacht zelfs na 1 behandeling verdwijnt. Naast dat ze een goede vakvrouw is, heeft ze ook haar hart op de juiste plaats!
F.A. Karsseboom
Mijn dochter is 8 jaar en heeft meerdere ooronstekingen gehad, waarvoor zij altijd met antibiotica werd behandeld. Nadat ik haar bij Fara heb gebracht is zij ontzettend snel hersteld en zonder antibiotica! Ik ben zo dankbaar en blij dat ik dit ieder ouder ook zeker aanraadt. Acupunctuur klinkt heel eng voor kinderen, maar dat is het echt niet en Fara gaat hier ook heel vakkundig en lief mee om.
Natalia Mearns
I have a big appreciation for Fara's work, the way she dedicates herself to people she works with. I felt very cared for from the beginning, in depth. After a few weeks of treatment my state improved drastically where others forms of alternative medecine and classical medecines did not. I've had sleeping issues for years and the work with her was very supportive. I strongly recommend her treatments
Oriane Boyer
Na een zware periode in mijn carrière kwam ik bij fara .omdat ik mij onrustig voelde erg verdrietig was en slecht sliep.ik voelde veel stress in mijn lichaam. Fara gaf aan dat het zware periode mijn energie had uitgeput en dat ik daardoor uit balans was geraakt. Door de acupunctuur is de energie weer gaan stromen en is mijn evenwicht weer hersteld. Fara heeft met haar behandelingen mijn lichaam en geest weer tot rust gebracht. Waardoor ik minder stress ervaar. Beter kan omgaan met het verdriet en beter slaap. De effecten waren voor mij na een paar behandelingen voelbaar en ik hen de behandelingen altijd als zeer prettig en kalmerend ervaren. Bedankt voor de behandelingen en ik kom zeker terug!
Kayvan Morshedi
Nadat een diagnose was opgesteld na een bezoek aan een kliniek leerde ik dat ik een hernia heb, twee versleten tussenwervelschijven en lichte artrose. In de kliniek werden mij twee opties geboden; een operatie (fixatie van de rug) of pijnbestrijding met cortison (injectie(s)). Beiden spraken mij niet aan en via via ben ik bij Fara terechtgekomen om voor het eerst in mn leven acupunctuur te proberen. Ik was amper in staat om te lopen en had veel uitstralende pijn in het rechterbeen tot aan de enkel. Na twee sessies acupunctuur werd de pijn al veel minder en kon ik al beter lopen. In de 7 sessies erna is de pijn nog verder gezakt en inmiddels kan ik weer lopen, naar het werk en autorijden. Tijdens de derde sessie reageerde mijn rug extreem gevoelig op de naalden. Fara coacht je om ontspannen te blijven. en ze heeft zelfs verdovende zalf toegepast toen bleek dat de extreme gevoeligheid aanhield. Ik ben zeer tevreden over de acupunctuur behandelingen van Fara. In korte tijd ben ik er weer goed aan toe en beleef niet de bijeffecten die pijnbestrijding injecties of een operatie met zich mee brengen. Fara ontzettend bedankt!
Gijs Dorland
Toen ik voor het eerst bij Fara kwam had ik voor mijn leeftijd (15) vrij veel blaas problemen, constant blaasontstekingen en altijd pijn bij het plassen. Na een paar behandelingen voelde ik al meteen het verschil, het plassen ging beter en ik heb geen blaasontstekingen meer gehad. Echt een aanrader! Ik was binnen 2 maanden uitbehandeld en heb nu nooit meer last. Echt een super acupuncturist!
Georgia Schipper
ik heb last van jicht al 6 jaar, en ik gebruikt colchicine al lang.maar ik heb laatste 2 jaar vaak last had van jicht aanval .toen een kennis van gaf een advies om naar acupunctuur te gaan .je kan zien de foto de eerste keer en naar 9 sessie , en chinese kruiden.en jicht dieet . het helpt enorm , ik kan vanaf volgende week naar mij werk.na 3 maanden ziek .nogmaals dank je wel Fara ,het is moeite waard .
A. Ali
Ik wou mijn ervaring delen. Ik had een tijd heel erg last van me onderrug en ook veel stress. Soms werd ik wel nachten wakker door de pijn. Hierbij heeft de dokter mij geadviseerd om acupunctuur te doen. Ben toen gaan kijken op internet wat het inhield en kwam heel veel positiefs tegen. Via het internet ben ik bij Avicenna acupunctuurpraktijk terecht gekomen. De intake gesprek is totaal gratis. Fara heeft mij toen behandeld en was daar heel postief over. Ze komt haar afspraken na. Het is zeker de moeite waard. Mijn rugpijn is verholpen en mijn stress is ook totaal weg na de behandelingen. Het is zeker een aanrader!!
S. Aoulad
Ik ben door arm en schouderklachten terecht gekomen bij deze praktijk. Ik ben uiterst tevreden hoe mijn behandelingen zijn gegaan. Mevrouw Fara is professioneel en weet wat ze doet door haar ervaringen. Ik heb nu een viertal behandelingen gehad en mijn klachten zijn zo goed als weg.
Houcine Ben Ala
De afgelopen 8 maanden had ik last van rugpijn en ischias. Ik was er voor al naar een aantal fysiotherapeuten geweest, maar de pijn bleef aanhouden. Elke dag oefeningen doen en pijnstillers innemen maakten mijn leven erg zwaar en de pijn bleef. Vrienden van mij adviseerden me om acupunctuur te proberen, dus besloot ik dat te doen. Na mijn eerste sessie bij Acupunctuur Amsterdam was de pijn al sterk verminderd en na meerdere sessies zelfs bijna helemaal verdwenen. Fara is een goede acupuncturist, zeer professioneel en vriendelijk. U hoeft zich nergens druk om te maken want U bent bij haar in goede handen. Ik ben een gelukkig man die pijnvrij door het leven gaat dankzij deze acupunctuur sessies.
E. Ramhormozi
Ik heb lange tijd last van hoofdpijn, slapeloosheid en problemen met mijn menstruatie gehad. De huisarts kon er niets aan doen en dus werd mij aangeraden alternatieve geneeswijzen te proberen. Na de eerste acupunctuur sessie had ik al minder last van hoofdpijn en sliep al beter. Inmiddels heb ik bijna nooit meer hoofdpijn, slaap ik langer en regelmatiger en is mijn menstruatie gereguleerd. Fara is vriendelijk en enthousiast en heeft mij heel goed geholpen met mijn problemen. Ik kan het iedereen absoluut aanraden!"
Adinda J.M
Ik had vreselijke schouder- en nekpijn, had ik al fysiotherapie geprobeerd maar helaas niet geholpen. Ik was radeloos, toen adviseerde mijn vriend waarom probeer je acupunctuur niet. Via het internet ben ik bij Avicenna acupunctuurpraktijk in Amsterdam terecht gekomen. De schouder en nekpijn zijn helemaal weg na paar keer behandeling. Ik ben heel erg tevreden met de acupunctuur behandeling. Ik raad iedereen in Amsterdam aan om naar Avicenna Acupunctuur te gaan.
David M
En wilde mijn ervaring met Avicenna even delen. Fathi heeft mij goed geholpen met de acupunctuur behandeling Na een intake gesprek heb ik de behandeling ondergaan en de volgende dag was de pijn in mijn nek waar ik al weken mee rond liep grotendeels verdwenen. Heb daarna nog 5 opeenvolgende sessies gedaan en voel me nu prima. Zodra ik weer ergens last van heb maak ik een afspraak en dat werkt echt uitstekend. In combinatie met wat chinees kruiden voel ik nu een stuk fitter. Dus Avicenna is echt de moeite waard. Succes,
J.S Heidemeijer
Fara is de beste acupuncturist die ik ken ben stuk of 10 keer behandelt stress en moeilijk slapen de behandeling voelde ik me rustig en kon beter slapen ik raad iedereen haar aan ze is heel vakkundig heel pressies je merkt ook dat ze heel graag mensen help een persoon die haar hart op de goede plaats heb blijf zeker bij haar komen me naam is Caroline Hinnen - Waarom u tevreden of niet tevreden bent - Betrouwbaarheid in afspraken - Kwaliteit van de geleverde klus of dienst
Caroline Hinnen
Roken..... Wie heeft en niet geprobeerd om wel een keertje te stoppen? Ik wel in ieder geval, maar is in al die jaren niet gelukt. Tot mijn vriend mij voorstelde om accupunctuur via Fara te proberen. Wist niet of het mij echt zou helpen maar wou het toch proberen voor hem, mijn moeder en mijn kinderen. Na de eerste sessie heb ik nog drie sigaretten gerookt, tijdens de tweede sessie gaf ik Fara aan dat ik al twee dagen niet gerookt had. Sindsdien heb ik nooit meer de behoefte gehad om een sigaretje op te steken. Ik voel me sterk, lekker in mijn vel, veel meer energie en super gelukkig met het feit dat ik dit toch bereikt heb. En dankje Fara, voor een nieuwe fase in mijn leven. Raad t een ieder aan. Het helpt echt!!!!
Sakita Ramdjanamsingh