Acupuncture amsterdam

Afvallen en acupunctuur

Last van overgewicht? Ga naar de acupuncturist!

Heeft u last van overgewicht? Heeft u alles al geprobeerd om af te vallen maar willen de overtollige kilo’s er niet af? Heeft u al eens aan afvallen met acupunctuur gedacht?

Bij Acupunctuur Amsterdam kunnen wij u helpen om overgewicht tegen te gaan, door middel van het opstellen met een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak om gezond te kunnen gaan afvallen. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina en maak een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen over deze effectieve afvalmethode.

Afvallen en acupunctuur

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verleidingen waar we aan bloot staan. Drankjes met veel suiker, lekkere, maar ongezonde tussendoortjes. Dit gecombineerd met een ongezonde levensstijl kan voor overgewicht zorgen. Er zijn natuurlijk verschillende dieetboeken en methoden voorhanden om te gaan afvallen. Deze richten zich vaak op minder eten/ minder calorieën binnen krijgen.

Echter kan overgewicht ook een oorzaak hebben in psycho- emotionele of lichamelijke problemen, zoals stress of een trage stofwisseling. Acupunctuur kan hierin een uitkomst bieden. Deze alternatieve geneeswijze richt zich op de verstoorde energiebalans in de meridianen van het lichaam.

Hoe werkt het?

Overgewicht kan dus volgens de Chinese geneeskunde een gevolg zijn van een verstoring in uw energiebalans. Wilt u afvallen? Dan kan een acupuncturist kijken hoe uw energiesysteem en lichaam werken en op basis daarvan een diagnose stellen.

Met acupunctuur kan de meridiaan van uw milt worden gestimuleerd, om uw maagmeridiaan minder te laten werken. Op deze manier zal uw hongergevoel verminderen. Aangevuld met Chinese Kruidentherapie,
zult u ondervinden dat u op een zeer effectieve manier kunt gaan afvallen!

Afvallen met acupunctuur

Gezond gewicht verliezen

Wilt u meer weten over afvallen en acupunctuur? Dan bent u bij Acupunctuur Amsterdam aan het juiste adres. Onze acupuncturist is afgestudeerd in deze behandelmethode, aangevuld met Chinese Geneeswijzen. Samen met u wordt er een gericht plan van aanpak opgesteld, waarin u tijdens het afvallen intensief in wordt begeleid.

Afspraak maken?

Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met Acupunctuur Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons daarvoor op telefoonnummer 06-38081281 of mail naar info@amsterdamseacupunctuur.nl voor meer informatie over afvallen met acupunctuur!