Acupuncture amsterdam

Behandeling met acupunctuur

Wilt u ook van uw gezondheidsklachten af?

U sukkelt al lang met bepaalde gezondheidsklachten. U heeft van alles al geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Heeft u al eens aan een behandeling met acupunctuur gedacht? Verdiep u dan nu eens in deze bijzondere eeuwenoude geneeswijze en maak een afspraak voor een behandeling bij Acupunctuur Amsterdam. Onze ervaren en gediplomeerde acupuncturist kan een geheel plan op maat voor u opstellen om met behulp van deze techniek uw klachten eindelijk te verminderen en zelfs te laten verdwijnen. Fijn gevoel toch? Op deze pagina kunt u meer lezen over wat deze behandeling voor u kan betekenen.

Hoe werkt acupunctuur?

Acupunctuur is zoals hierboven al is benoemd een eeuwenoude behandeling, afkomstig uit onder andere China en India. Het idee van deze behandeling berust op energiebanen die in ons lichaam lopen, die allen in verbinding staan met een bepaald orgaan of een bepaalde functie. De energie in ons lichaam en daarmee in deze banen, kan verstoord raken. Dit kan zich uiten in verschillende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, stress, vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen.

Op deze energiebanen liggen zogenaamde acupunctuurpunten. Met behulp van minuscule naaldjes kan de acupuncturist deze punten aanprikken om bepaalde energie te stimuleren, of juist af te remmen. Dit alles ten doel om de balans in het lichaam te herstellen en klachten te verminderen. Acupunctuur kan een uitstekende aanvulling zijn op de reguliere geneeswijzen.

Behandeling met acupunctuur

De voordelen van een behandeling met acupunctuur

De eeuwenoude behandelmethode kan bij de meest uiteenlopende klachten worden ingezet. Maak uw klachten kenbaar bij Acupunctuur Amsterdam. Vervolgens kunnen wij met u een gericht behandelplan opstellen. Specifiek toegespitst op uw lichamelijke en geestelijke conditie. Acupuncturist Fara is afgestudeerd in Chinese Medicijnen en Acupunctuur.

Ook maken wij bij onze kruidentherapie gebruik van kruiden van enkel gecertificeerde leveranciers. Zo weet u dat u bij ons in goede handen bent. Verder biedt deze behandeling de volgende voordelen:

  • Een natuurlijke behandeling, gebruikmakend van natuurlijke producten
  • Inzetbaar bij verschillende gezondheidsklachten
  • Geen bijverschijnselen
  • Gericht op de oorzaak van uw klachten
  • Uw lichaam geneest zichzelf

Een afspraak maken in onze praktijk?

Wilt u meer weten of meteen een afspraak maken met onze praktijk? Dat kan!

Bel ons op telefoonnummer 06-38081281 of stuur een e-mail naar info@amsterdamseacupunctuur.nl voor meer informatie over een behandeling met acupunctuur.