Afvallen met acupunctuur amsterdam

Afvallen met Acupunctuur

Gezond afvallen met acupunctuur, het kan echt

U heeft last van overgewicht en u wilt graag afvallen? Meestal heeft u al van alles geprobeerd om af te vallen, maar de overtollige kilo’s willen er niet echt af. Afvallen met acupunctuur is een effectieve methode om gewicht te verliezen.

Bij Acupunctuur Amsterdam kunnen wij u helpen om overgewicht tegen te gaan. Door middel van het opstellen met een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak om gezond te kunnen gaan afvallen, middels meerdere acupunctuur behandelingen. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina en maak een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen over deze effectieve afval methode.

Acupunctuur helpt afvallen door middel van de verstoorde energiebalans te herstellen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verleidingen waar we aan bloot staan. Drankjes met veel suiker, lekkere, maar ongezonde tussendoortjes. Dit gecombineerd met een ongezonde levensstijl kan voor overgewicht zorgen. Er zijn natuurlijk verschillende dieetboeken en methoden voorhanden om te gaan afvallen. Deze richten zich vaak op minder eten/ minder calorieën binnen krijgen.

Echter kan overgewicht ook een oorzaak hebben in psycho- emotionele of lichamelijke problemen, zoals stress of een trage stofwisseling. Acupunctuur kan hierin een uitkomst bieden. Deze alternatieve geneeswijze richt zich op de verstoorde energiebalans in de meridianen van het lichaam.

Hoe werkt afvallen met acupunctuur precies?

Overgewicht kan dus volgens de Chinese geneeskunde een gevolg zijn van een verstoring in uw energiebalans. Wilt u afvallen en staat u open voor acupunctuur? Dan kan een acupuncturist kijken hoe uw energiesysteem en lichaam werken en op basis daarvan een diagnose stellen.

Met acupunctuur kan de meridiaan van uw milt worden gestimuleerd, om uw maagmeridiaan minder te laten werken. Op deze manier zal uw hongergevoel verminderen. Aangevuld met Chinese Kruidentherapie,
zult u ondervinden dat u met acupunctuur op een zeer effectieve manier kunt afvallen!

Afvallen met acupunctuur

Gezond gewicht verliezen

Wilt u meer weten over afvallen en acupunctuur? Dan bent u bij Acupunctuur Amsterdam aan het juiste adres. Onze acupuncturist is afgestudeerd in deze behandelmethode, aangevuld met Chinese Geneeswijzen. Samen met u wordt er een gericht plan van aanpak opgesteld, waarin u tijdens het afvallen intensief in wordt begeleid.

Afspraak maken?

Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met Acupunctuur Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Het eerste gesprek is gratis. Bel ons op telefoonnummer 06-38081281 of mail naar info@amsterdamseacupunctuur.nl voor meer informatie over afvallen met acupunctuur!

Chinese Kruidentherapie

Chinese kruiden staan bekend om hun medicinale werking en worden al decennia gebruikt. Onze Chinese Kruidentherapie bestaat uit plantaardige en minerale bestanddelen.

Wij werken niet met vaste preparaten en recepten maar zoeken naar een passende formule voor uw lichaam en geest. Deze kruiden kunnen worden gebruikt in diverse vormen zoals tinctuur, poeders of afkooksels in de vorm van een goed getrokken thee, vraag er naar bij onze acupuncturist.

Wil je meer weten over afvallen met acupunctuur of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Acupunctuur Amsterdam.