Acupuncture amsterdam

Acupunctuur als effectieve behandeling tegen hooikoorts

Herkent u dat? De lente weer in het vooruitzicht? Maar begint het bij u letterlijk te kriebelen omdat u last heeft van hooikoorts? Kies dan eens voor acupunctuur tegen hooikoorts! Een zeer effectieve behandelmethode, tegen deze vervelende lente-kwaal. Acupunctuur Amsterdam kan een op maat gemaakt plan van aanpak voor u opstellen om u van klachten als een verstopte neus, jeuk, brandende ogen en longklachten af te helpen. Lees op deze pagina meer wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie? Maak dan gerust een afspraak met onze praktijk. U bent bij ons in goede handen.

Acupunctuur tegen hooikoorts

Als u last heeft van hooikoorts, heeft u als het ware te maken met een overgevoelige reactie van het lichaam op het stuifmeel (pollen) van planten, bomen en grassen. Uw lichaam is eigenlijk in de war: het ziet de pollen als kwaadaardige indringers en maakt daarom een stof aan, histamine, om deze indringers aan te vallen. Echter, sommige mensen kunnen niet tegen deze stof en ontwikkelen hooikoorts.

Acupunctuur kan effectief worden ingezet om deze vervelende kwaal aan te pakken. Met dunne naaldjes worden verschillende punten op het lichaam aangeprikt, om de energiestromen in het lichaam te regelen. Na gemiddeld een behandeling of zes, zullen uw klachten aanzienlijk verminderen.

Wij raden aan om niet te wachten totdat de symptomen zich voordoen, maar al in een eerdere fase met deze behandelmethode te beginnen.

Symptomen van hooikoorts

Heeft u een van onderstaande symptomen? Dan kan acupunctuur tegen hooikoorts een effectieve behandelmethode zijn:

  • Geprikkelde slijmvliezen in neus en keel
  • Jeuk
  • Tranende, brandende ogen
  • Veel niezen
  • Vermoeidheid

Meer over onze praktijk in Amsterdam

Acupunctuur Amsterdam helpt u graag bij het laten verdwijnen van uw klachten. In onze praktijk maken wij gebruik van effectieve behandelmethoden. Allen uitgevoerd door een gediplomeerd en ervaren acupuncturist. Onze behandelmethoden zijn tevens allemaal beproefd en onze kruiden zijn allen van gecertificeerde leveranciers. Bij ons bent u dus verzekerd van de juiste behandeling!

Vragen over acupunctuur?

Wilt u weten of Acupunctuur Amsterdam u kan helpen bij uw klachten en ervaart u één of meerdere van bovenstaande symptomen? Maak dan eens een afspraak zodat wij kunnen bekijken hoe wij u verder kunnen helpen.
Bel ons voor vragen over acupunctuur tegen hooikoorts op nummer 06-38081281 of mail naar info@amsterdamseacupunctuur.nl.