Acupuncture amsterdam

Acupunctuur tegen hooikoorts

Heeft u ook zo’n last van hooikoorts? Zet dan acupunctuur tegen hooikoorts in. Voordat u het weet verdwijnen uw klachten en kunt u weer gewoon naar buiten in de zomer of lente, zonder dat u last heeft van de pollen. Acupunctuur tegen hooikoorts vermindert uw klachten aanzienlijk. Acupunctuur is een zeer effectieve behandeling die u klachten laat verdwijnen. Klachten zoals een lopende neus, jeukende ogen en longklachten. Bij Amsterdamse Acupunctuur bent u aan het juiste adres. Acupunctuur wordt al eeuwen gebruikt als een behandelmethode voor diverse aandoeningen, waaronder ook hooikoorts. Wij zijn u graag van dienst om u te helpen bij uw klachten. Er wordt dan ook altijd gekeken naar uw persoonlijke situatie en klachten, om zo tot het perfecte resultaat te komen.

Acupunctuur tegen hooikoorts? Kies Amsterdamse Acupunctuur!

Mensen die last hebben van hooikoorts zijn overgevoelig voor stuifmeel (pollen) van planten, gras en bomen. Het volgende gebeurt elke keer als de lente of de zomer er weer aan komt. Het lichaam reageert op deze pollen, doordat het gezien wordt als kwaadaardige indringers. Daardoor ontstaat er een stof genaamd histamine. Deze stof probeert deze ‘indringers’ aan te vallen. Wat er vervolgens gebeurt is dat mensen vaak niet tegen deze stof kunnen en daardoor hooikoorts ontwikkelen. Indien u deze klachten ook heeft kunt u acupunctuur effectief inzetten om hooikoorts tegen te gaan. Het is verstandig om niet te wachten tot de symptomen beginnen, maar het juist voor te zijn. Wanneer u in een eerdere fase begint met de behandelmethode, zult u nog minder klachten hebben. Bij Amsterdamse Acupunctuur kunt u rekenen op:

  • Een veilige behandeling;
  • Altijd een persoonlijk advies;
  • Persoonlijke hulp bij uw klachten;
  • De juiste uitvoering van acupunctuur;
  • Acupunctuur tegen hooikoorts.

Waarom acupunctuur tegen hooikoorts?

Wij, van Amsterdamse Acupunctuur, kunnen u uitstekend helpen met acupunctuur tegen hooikoorts. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een professioneel en persoonlijk advies op maat geven. Tijdens de behandeling wordt met kleine naaldjes verschillende punten op uw lichaam aangeprikt Hierdoor worden de energiestromen geregeld. Na gemiddeld zes behandelingen zult u minder last hebben van hooikoorts. Acupunctuur is veilig en doet geen pijn. Het enige dat u voelt is een klein prikje van de dunne naald.

Neem gerust contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? We zijn u dan ook graag van dienst. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 3808 1281. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.