Acupuncture amsterdam

Acupunctuur Amsterdam Zuid

Zoekt u een acupunctuurpraktijk in Amsterdam Zuid? Bij Avicenna Acupunctuur Amsterdam Zuid helpen we mensen met (hardnekkige) fysieke klachten op een persoonlijke manier. Wij begrijpen dat acupunctuur soms een hoge drempel kan zijn en voordat u bij ons naar binnenstapt het e.e.a wilt weten. Daarvoor hebben we het 1e gesprek kosteloos en geheel vrijblijvend gemaakt.

Avicenna Acupunctuur in Amsterdam Zuid biedt:

  • Persoonlijke hulp en begeleiding bij uw klachten.
  • Professioneel advies van een ervaren en gediplomeerde acupuncturist
  • Lid van Nederlandse en Europese beroepsverenigingen voor Chinese Acupunctuur.
  • Een uitgebreid 1e gesprek met betrekking tot uw klachten en wensen (kosteloos)
  •  De mogelijkheid tot inzet van Chinese kruidentherapie. Acupunctuur in Amsterdam-zuid

Acupunctuur kunnen we inzetten voor het verhelpen of verlichten van een diversiteit aan klachten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om acupunctuur in te zetten wanneer u wilt stoppen met roken, last heeft van stress, gewicht zou willen verliezen of eventuele andere lichamelijke klachten. De acupunctuur is geheel pijnloos en veilig. Daarbij is het wel belangrijk om het te laten doen door een professioneel acupuncturist. Door de dunne naald heeft u amper pijn en voelt u slechts een klein prikje. Bij Amsterdamse Acupunctuur kunt u verder o.a. terecht voor:

Waarom Acupunctuur Amsterdam Zuid?

Na het eerste gesprek kunnen we een persoonlijk plan maken en kijken hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen. Acupunctuur is een effectieve behandelingsmethode om diverse klachten tegen te gaan. Doorgaans geldt de regel hoe langer je met je klachten blijft rondlopen, het behandelingstraject mogelijk ook langer wordt. Het is dus van belang dat je dit beseft. Een behandeling traject kan bestaan uit 3 behandelingen maar ok 10 behandelingen.

Het laatste jaar krijgen we ook steeds meer patiënten met corona gerelateerde klachten, zoals stress, insomnia en depressie. Dit valt over het algemeen behoorlijk te behandelen met een aantal acupunctuur sessies. We proberen dan de energie weer op een normale niveau te krijgen door de meridianen te openen en de Yin energie aan te boren. Daarbij kan acupunctuur ook preventief werken, zodat deze klachten voorkomen kunnen worden. Daarnaast is leefstijl, slapen en voedsel natuurlijk ook van belang.

Neem gerust contact met ons op!

Graag beantwoorden wij uw vragen over uw klachten en de behandeling.  Neem vrijblijvend contact met ons op  06 3808 1281. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om ons contactformulier in te vullen en dan bellen wij u. Bij Acupunctuur  Amsterdam weet u dat u goed zit en altijd op een professionele manier wordt geholpen. Samen bereiken we het beste resultaat! Voor referenties verwijzen we u naar onze de ervaringen met acupunctuur amsterdam pagina.