Acupunctuur Amsterdam Osdorp

Acupunctuur Amsterdam Osdorp helpt u graag af van uw lichaamsklachten! Heeft u last van lichaamsklachten, denkt u dan eens aan de mogelijkheid om deze te verhelpen met behulp van één van de unieke methoden van Acupunctuur Amsterdam Osdorp.

Onze praktijk “Acupunctuur Amsterdam Osdorp” bezigt zich ten eerste met acupunctuur: de bekende Oosterse geneeswijze om met behulp van heel dunne naalden de energiebalans in uw lichaam op orde te krijgen. Uw lichaam bestaat uit energie, en het is van belang om dit goed te verdelen. Acupunctuur is daar een heel goede oplossing voor.

Fara is al meer dan 15 jaar in dit vak, en heeft bij velen tal van lichamelijke klachten kunnen verhelpen. Denk hierbij aan vermoeidheidsklachten, maar ook aan spanningsklachten. Daarnaast kan Acupunctuur Amsterdam Osdorp, met acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeskunde de allergieën als hooikoorts en eczeem verminderen en verhelpen, en ook kunnen we infertiliteit bestrijden.

Acupunctuur Amsterdam Osdorp

Kracht van Acupunctuur Amsterdam Osdorp

Al jaren lang ben ik opgeleid in de reguliere geneeskunde en als acupuncturist in de traditionele Chinese geneeskunde. In de combinatie van deze beide geneeswijzen zoek ik graag voor u de “best of both worlds” bij ons best u aan de juiste adres als het over Acupunctuur in Amsterdam gaat.
Ons praktijk kunt u in Amsterdam onder andere terecht voor de specialisaties dat wij hieronder vermeld hebben!:

Acupunctuur bij pijnbestrijding

Pijnklachten kunnen uitstekend behandeld worden met Acupunctuur Amsterdam Osdorp. U kunt in de praktijk terecht voor bijvoorbeeld rugklachten, nek- en schouderklachten maar ook voor alle andere vormen van pijn.

Acupunctuur helpt bij stoppen met roken!

Wilt u stoppen met roken? In de acupunctuur in Acupunctuur Amsterdam Osdorp praktijk begeleid ik u daar graag bij. U krijgt advies en ondersteuning om de emotionele afhankelijkheid op te lossen. Beluister eens de geluidsopname hier over met gratis hulp. Ter ondersteuning worden acupunctuur, kruiden en soms reguliere medicatie om de lichamelijke onthouding op te vangen, gebruikt.

Mocht je twijfelen of vragen hebben aarzel niet neem nu direct contact met ons op!