Acupuncture amsterdam

Hoe werkt Chinese accupunctuur?

Acupunctuur is een eeuwenlange behandelmethode en komt oorspronkelijk uit China. Daarnaast wordt het ook veel in India toegepast. Een voorbeeld hiervan is een Chinese kruidentherapie. Maar hoe werkt Chinese acupunctuur nou eigenlijk? Bij Amsterdamse Acupunctuur bent u hiervoor in ieder geval aan het juiste adres. Het is namelijk altijd belangrijk dat u kiest voor iemand die veel ervaring en kennis heeft op het gebied van Chinese acupunctuur. Chinese acupunctuur houdt in dat de focus wordt gelegd op de energiebanen binnen ons lichaam. Deze banen kunnen namelijk uit balans raken. De acupunctuurpunten liggen op deze banen en deze punten staan weer in verbinding met een bepaalde orgaan of functie.

Hoe werkt Chinese acupunctuur bij Amsterdamse Acupunctuur?

Chinese Acupunctuur werkt bij Amsterdamse Acupunctuur als volgt. De acupuncturist zal met behulp van minuscule naaldjes de punten aanprikken om een bepaalde energie af te remmen of juist te stimuleren. Daarmee kan het uiteindelijk een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde. De behandelmethode kan voor verschillende soorten klachten worden toegepast. Bijvoorbeeld voor lichamelijke klachten in uw nek, rug, hoofd, darmen of maag. Daarnaast kan het u goed helpen bij het stoppen met roken, afvallen of andere klachten. Bij Amsterdamse Acupunctuur kunt u rekenen op:

  • Een veilige behandeling;
  • Persoonlijke hulp bij uw klachten;
  • Altijd een persoonlijk advies;
  • De juiste uitvoering van acupunctuur;
  • De mogelijkheid tot inzet van Chinese kruidentherapie.

Kies voor Amsterdamse Acupunctuur

Bij Amsterdamse Acupunctuur weet u dat u goed zit. Als u last heeft van bepaalde klachten en er maar niet af komt, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld de acupunctuurbehandeling aanvullen met een Chinese kruidentherapie. Wanneer u bij ons een afspraak maakt, volgt eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we wat u zoekt en waar we u bij kunnen helpen.

Neem gerust contact met ons op!

Hoe werkt Chinese acupunctuur? Wij vertellen het u graag! Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken via 06 3808 1281. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om ons contactformulier in te vullen.